Konkrétan miben bukott meg a Csodálatos pókember 2 része? (Andrew Garfieldos változat).
Alapból az a helyzet állt fent, hogy volt már előtte egy Pókember trilógia, amit kedvel a közönség. Pár évre rá felépíteni egy újabbat úgy, hogy az is közönségkedvenc legyen nagyon nehéz. Nem is volt annyira jó és szórakoztató, hogy megugorja ezt a lécet, ráadásul mellette berobbant az MCU.
Mondhati szinte már halott ügy volt.
Személyes véleményem szerint pedig nem is annyira jók ezek a filmek. Lapos volt, nem volt elég szórakoztató és nem éreztem, hogy újat mutatott volna az előző (Tobey) után.
Feleslegesnek éreztem + a főszereplőt alakító színész sem volt jó választás. Maga a színész jó, én is kedvelem, de nem ebben a szerepben. Az eredegi trilógia nagyon közel áll a szívemhez, de még így is azt mondom, hogy pl Tom Holland a tökéletes választás. Mintha rá öntötték volna Pókember szerepét.
A csodálatos pókemberben a negatív karakterek sem lettek elég élvezhetőek. Szerintem a 2000-es évek elején nem lett volna rossz, de így egy semleges, semmi újat/extrát nem mutató, kissé unalmas film lett.
„Tom Holland a tökéletes választás. Mintha rá öntötték volna Pókember szerepét.”
Hát nem.
„Pl Dane Dehaan Zöld Manója, és Jamie Foxx Electroja nem volt jó szerinted?”
Ritka gagyi mindkét „színész”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!