Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most,hogy Tobey és Andrew...

Most,hogy Tobey és Andrew pókemberek szerepeltek az új részben mennyi az esélye annak,hogy folytatják az ő szériáikat ? Lesz eredeti Pókember és csodálatos pókember folytatás ?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Az a láthatatlan maflás a brazil (tehát a nemzetközi változat nem így került ki) előzetesben véletlenül ott maradt hiba. Ami alapján persze sejthető volt, hogy kit montíroztak ki CGI segítségével, de ez mióta jelenti, azt hogy "az előzetesekben is belettek mutatva"?:DD Ne égessétek már magatokat.
2021. dec. 20. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy filmes marketingn húzás. direkt szórnak morzsákat hogy találgassanak az emberek. Így minél több ember beszél róla. a twitterre sem véletlen került fel egy olyan kép amin 3 pókember jelmez található

2021. dec. 20. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem lehet elismerni, hogy az idézett kijelentés ettől még téves?
2021. dec. 20. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen. Indult egy új kampány pont ezzel kapcsolatban.

Már az újabb Snyder Cut mozgalomnak nevezik. Srácok árasszátok el a netet #maketasm3 és említsétek a Sony Picturest

2021. dec. 22. 00:36
 15/18 A kérdező kommentje:
vissza akarják hozni a Garfield pókembert ha jól tudom ez lenne ez az új kampány 14 ha jól tudom
2021. dec. 22. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, egy bennfentes a Sonytól azt mondta hogy terveznek vele
2021. dec. 22. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
+ Sok potenciális van benne. Srácok el sem hiszem, hogy ez megvalósulhat. Gyerekként moziban az első Pókember film amit láttam a TASM 1 volt. 2012 óta a kezdetektől TASM rajongó vagyok, mindig is megvédtem Andrew Pókemberét. Nagyon örülök, hogy végre megkapja amit megérdemel. Erre most van a legtöbb esély❤
2021. dec. 22. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és én voltam a 14.
2021. dec. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!