Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Az Adam-proj...

Mi a véleményetek Az Adam-projekt c. filmről?

Figyelt kérdés
Megéri megnézni?

#film #Netflix #the adam project #az adam-projekt
2022. márc. 23. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja,megéri. Izgalmas film.
2022. márc. 23. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon kétesélyes.

Szerint látványra elég jó, a történet viszont kiszámítható, és elég lapos is.

Ha nagy sci-fi rajongó vagy, akkor felesleges megnézni, semmi újat nem mond, rengeteg más történetből lett összeollózva.

Ha ez lenne az egyik első sci-fi, amit megnézel, akkor kreatív hobbi mellé háttérzajnak tökéletes :)

2022. márc. 23. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer meg lehet nézni, de nem ájultam el tőle. Családi sci fi, kötelező jópofaságokkal, unásig ismert " fordulatokkal". Nekem egy kicsit olcsó, vagy steril hatást keltett, afféle netflixes iparosmunka. Az ember elbambul rajta, de másnap semmire nem emlékszik belőle. Rengeteg sokkal jobb sci fi van ennél.
2022. márc. 23. 11:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 23. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Egynek elment 😕
2022. márc. 23. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Netflix-filmek általában csalódást okoznak, úgy érzem nem áldoznak rájuk eleget a készítők, lejön róla az, hogy tucatra gyártják őket.

Az időutazós filmek nagy kedvenceim, úgyhogy ennek is nagy elánnal álltam neki, de a végeredmény csalódást okozott. Az időutazásban, mint téma, rengeteg kiaknázható lehetőség van (más filmek meg is teszik), ennek ellenére itt egy teljesen lineáris történetet kaptam, ami nagyon nem tetszett.

Igazán lehetne több fantáziája a Netflix-filmek íróinak!

2022. márc. 24. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
En Ryan Reynolds miatt neztem meg. Teljesen hozza a tole megszokott Deadpool-os format. Sci-fi-nek gyenge a film, de egy csaladi akciofilmnek elmegy. Voltak benne nagyon aranyos pillanatok!
2022. márc. 24. 22:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. márc. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!