Mi a véleményed a LinkedIn -ről, miért szereted/utálod, mire használod?
Mondatértelmezés...Mondatértelmezés...Mondatértelmezés...
nem azt kérdeztem hogy mire való, azt tudom, én is használom... :D
Azt kérdeztem mi a vélemény róla...ki mire használja az alapvető funkcióján kívül...
Engem keresett meg rajta már 2 hazai Hr-s is. Szerintem tök jó dolog.
Ha külföldre pályázol, akkor megéri nézegetni.
Ha meg konkrét céghez akarsz bekerülni, akkor érdemes itt nyomon követni.
OFF # 4
Szerintem fogd vissza magad,
ne arcoskodj és főleg nem kell személyeskedni ha te vagy az aki béna a Magyar nyelvtanból!
- Írtál véleményt? NEM
- Megmondtad miért szereted vagy utálod? NEM
- Megmondtad mire használod? NEM
Annyit írtál hogy "Dolgozóknak és munkakeresőknek való"
DE azt senki nem kérdezte, mire való, mert mindenki tudja! :D
Ha pedig arra hogy..
"mire használod?"
Az a válaszod hogy..
"Dolgozóknak és munkakeresőknek való"
Gratulálok hogy képtelen vagy egy épkézláb mondatot összerakni!!! SZÁNALMAS Vagy! ;)
ON
- Véleményem szerint egy nagyon jó kezdeményezés, külön jó hogy az egész világon (kivétel Magyarország) elterjedt, és kifejezetten ezt a célt szolgálja.
- Szeretem hogy Ingyenes, és tökéletesen felfeleltetem rajta a szakmai profilom.
- Ha nem is utálom, de sajnálom hogy Magyar nyelven nem elérhető, bár számomra nem okoz problémát az Angol nyelv, de sokaknak, köztük sok munkáltatónak is problémát jelent, és ezért nem használják.
- Főként kapcsolattartásra, szakmai profilom közzétételére és cégek/konkurensek követésére használom.
Az alap/ingyenes csomag sajnos nem is nagyon tartalmaz más lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!