Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A szuperhősös/képregényes...

A szuperhősös/képregényes filmek még meddig futhatnak úgy a mozikban, hogy azok ne válnának végletesen önismétlővé/közhelyessé?

Figyelt kérdés

2022. márc. 22. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Már rég azzá váltak, így egy picit értelmetlen kérdés. Már az MCU előtt is azok voltak.
2022. márc. 22. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom te nem vagy oda értük hogy ilyent teszel fel.
2022. márc. 22. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Már most is azok.
2022. márc. 22. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Miért lennének azok? Ha zavar akkor ne néz ilyeneket
2022. márc. 23. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
És téged ki hatalmazott fel hogy megtiltsd hogy mások elmondják a véleményüket? Akár nézek ilyet akár nem, jogom van elmondani a véleményem (ami amúgy nem is feltétlen vélemény, inkább tény), tudtommal még szólásszabadság van vagy mi a fene.
2022. márc. 23. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig a képregény fanok most neked fognak jönni hogy mi a franc bajod van vele jó igaz hogy nem mindenki szereti de akkor hagyni kell ha ennyire zavar.
2022. márc. 23. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ameddig a nézők pézt adnak érte
2022. márc. 26. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Én fan vagyok, de nem ülök fel mindenféle hájpvonatra. Képregényeken nőttem fel, most is szeretem őket és örültem a marval filmeknek, DE már eddig is jó pár közepes volt csak. Aztán jött egy erősebb, komolyabb vonal (Polgárháború, A tél katonája, Vasember 3), ami után visszaesés jött. Az új Pókember filmet pl. untam. Nagyon semmilyen volt. Szerintem már rég átment az egész ötlettelenségbe és profitmaximalizálásba.
2022. ápr. 1. 00:20
 9/9 anonim ***** válasza:
8 miért lett volna unalmas?
2022. ápr. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!