A szuperhősös/képregényes filmek még meddig futhatnak úgy a mozikban, hogy azok ne válnának végletesen önismétlővé/közhelyessé?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 16:53
1/9 anonim válasza:
Már rég azzá váltak, így egy picit értelmetlen kérdés. Már az MCU előtt is azok voltak.
2/9 anonim válasza:
Gondolom te nem vagy oda értük hogy ilyent teszel fel.
4/9 anonim válasza:
Miért lennének azok? Ha zavar akkor ne néz ilyeneket
5/9 anonim válasza:
És téged ki hatalmazott fel hogy megtiltsd hogy mások elmondják a véleményüket? Akár nézek ilyet akár nem, jogom van elmondani a véleményem (ami amúgy nem is feltétlen vélemény, inkább tény), tudtommal még szólásszabadság van vagy mi a fene.
6/9 anonim válasza:
Hát pedig a képregény fanok most neked fognak jönni hogy mi a franc bajod van vele jó igaz hogy nem mindenki szereti de akkor hagyni kell ha ennyire zavar.
7/9 anonim válasza:
Ameddig a nézők pézt adnak érte
8/9 anonim válasza:
Én fan vagyok, de nem ülök fel mindenféle hájpvonatra. Képregényeken nőttem fel, most is szeretem őket és örültem a marval filmeknek, DE már eddig is jó pár közepes volt csak. Aztán jött egy erősebb, komolyabb vonal (Polgárháború, A tél katonája, Vasember 3), ami után visszaesés jött. Az új Pókember filmet pl. untam. Nagyon semmilyen volt. Szerintem már rég átment az egész ötlettelenségbe és profitmaximalizálásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!