Hol tudok magyar nyelvű szuperhősös képregényeket venni? (DC vagy Marvel)
Nagy szuperhős rajongó vagyok és szeretnék képregényeket olvasni, csak nem tudom hol erdemes beszerezni elérhető áron. Kisebb koromban olvastam, de azokat már nem találom.
Találtam a neten egy ilyet: Marvel/DC nagy képregénygyüjtemény. Ezek ilyen könyvek, több szám van egyben. Ezek jók?
Jófogáson tuti van.
Egyébként az ország legnagyobb torrent oldalán fent van az összes régebben megjelent Pókember, Xmen, Marvel Extra, Batman/Superman stb, ha esetleg nem találnád meg az összeset.
Láng úr szerintem nem fog érte szólni.
Vannak neten képregény fordítók. Illetve képregénybörzéken képregény találkozókon tudsz beszerezni. Vatera-n, Jofogas-on, meg más weboldalakon is árulnak. =D
Nagyon ajánlom a Kingpin kiadót is. Van weboldaluk, onnan is lehet rendelni, de a képregényeik 99%-át meglehet venni az újságosoknál. Illetve a Marvel/DC nagy képregény gyűjteményekben kemény borítós kötetek vannak, amikben pár részes füzetek története van benne. Pl: van egy történet, ami 5 képregényből áll, de a kötetben benne van az összes, hogy egyben eltudd olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!