Képregényesek, nem zavar a szuperhősös divat?
Titeket zavar, vagy nem zavar, hogy a szétcincált szuperhősös filmek miatt annyi divat rajongó lett? Én nem vagyok hard core képregényes, de inkább elolvasom eredeti sztorival, mint a filmes átírtat megnézzem.
Nekem is van nem egy haverom, aki megnézte XY filmet, és szakembernek gondolja magát, meg sír, hogy mi lesz most Thanos jaj istenem.(válasz: már meg van írva, el kell olvasni). Engem ez a tömegcikk, divat kezdett el zavarni.
a zavar nem besértődést jelent.
Nem örülök, mert aki megnéz 1-2 filmet, már szakember, és annyira túl van tolva a hype, a besértődés, ha nem tetszik a film stb. hogy ezzel az összes képregényeket szeretőt reprezentálják.
Engem az zavar, hogy nem is igazán lettek jók a filmek.
Tény, hogy hígul a dolog, de ahogy jött, majd megy is.
59%-os.
VÉLEMÉNYT kértem, nem azt, hogy belém köss. Ja, nincs véleményed a témáról, de viszket az ujjad, hogy írj valamit. Klasszikust idézzek:"taps taps".
A témához szólj hozzá. Zavar? nem? Ha téged nem zavar tök jó, örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!