Mi ez egység divat a tini lányoknál/fiúknál? Titeket nem zavar hogy már lassan mindenki ugyanúgy néz ki az országban?
Annyira nem zavar, de a skinny nadrág vékony lábon nem tetszik,vagy a boka villantós stílus, de nálam csak az a lényeg ne szakadt, koszos ruhába járjon vki.
De szembe kell menni a tömeggel ha zavar az egyformaság.
Az a baj, hogy én is tucatnak érzem magam, pedig nem annak szántam. Imádom a zöld parka kabátom,és már a divathullám előtt is ilyet akartam, már 1 évvel, csak akkoriban 1 helyen láttam olyat, a GAS-ban 90-ezerért... Aztán mire elérhető lett árban, mindenki ilyet vett (fas_za)
Na meg a bakancs. Mivel mindig is bakancsban jártam, nekem alap, hogy most is abban vagyok (10 éve ez a szokásom), de hogy most mindenki bakancsban jár.....
Olyan fura, hogy nekem mindig is ilyen volt a stílusom, erre mindenki ilyenben jár. De hamarosan ennek vége, újra itt a trapéznadrág és a hippi cuccok, most mindenki nagyon hippi lesz én meg maradok a bakancsnál és a parkámnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!