Lányok! Titeket nem zavar, hogy a plázás butikokból öltözködve (tally weijl, new yorker, bershka, stradivarius) mindenki ugyanúgy néz ki?
Akkora a kínálat, hogy relatíve kicsi az esély, hogy ugyanaz a ruha legyen valakin, mint rajtam. Ráadásul a butikok ruhakínálatából is lehet egyedi összeállításokat létrehozni. Arról meg már nem is beszélve, hogy nem a ruhámtól érzem egyedinek magam, hanem az eszem, tehetségem, kreativitásom és bizonyos külső jegyeim (szem, haj, alak). A ruha nekem tök másodlagos, bár amúgy öltözködni szeretek.
Az elmúlt években egyetlen egyszer láttam egy kávézóban ugyanazt a promod-os kabátot egy lányon, ami nekem van, és asszem egyszer kiszúrtam egy cipőt is a metrón. De őket se ismertem.
Először is: én nem szoktam ilyesmi helyekről öltözködni.
Másodszor: még ha onnan is öltöznék, vagy valakin ugyanaz a ruha volna, mint rajtam, hát úgy letojnám, ahogy van. Mármint a helyzetet, nem az illetőt.
Én is legtöbbször ezekben a boltokban vásárolok plusz Pull&Bear és H&M , de szerintem mivel mindenki innen onnan vásárol és variálva veszi fel a ruháit, nem nagy az esélye, hogy pont abban valaki szembe jön velem, esetleg úgy, hogy több egyforma ruha is van rajtunk egy időben.
Amúgy van, hogy látom máson pl, a kabátom vagy valami másik felsőt , de ritka, plusz megesik az ilyen.
Viszont full ugyanúgy még senkit nem láttam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!