Az új Batman film világát érdemes lenne kibővíteni Supermannal vagy Wonder Womannal szerinted?
Robert egy 1.85 magas, sportos, 35 éves férfi. Nem egy "kölök".
Felpofozni lehet könnyű lenne, de nem azért, mert nem férfias, hanem azért, mert egy jámbor, visszafogott lélek. Bár lehet visszapofozna, ennyire behatóan nem ismerem.
Oké, Superman.
u.i.: Köszi, hogy megvédsz minket a gonosz űrlényektől.
Batmanról van szó, akkor már csinálhatnának egy valódi, nagyon komoly tini titán sorozatot, ahol a rajzfilmben lévő szeteplők vannak megfilmesítve, azokkal a főellenségekkel.
Persze lehet nincs rá akkora kereslet, mint egy batmanfilmre, de a mai fiatalok, gyerekek talán már több tini titános rajzfilmeket néznek, mint batmeneset.
Csal a film ne a gyerekelnek szóljon, azért legyen kicsit komolyabb.
Nekem nem jöttek be az eddigi próbálkozások arra, hogy összevegyítsék a Batman univerzumot a többi szuperhőssel. Meg lehetne csinálni, de a rossz példák miatt én már ódzkodok tőle.
(A 3. válaszolóval jórészt nem értek egyet - szerintem nem volt rossz a mostani Batman ábrázolás, meg úgy általában a világábrázolás is tetszett. Ettől függetlenül Scott Adkins szerintem is menő Bruce Wayne lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!