Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Marvel filmeket milyen...

A Marvel filmeket milyen sorrendben érdemes nézni?

Figyelt kérdés

Egytalán nem értek a Marvelhez, sosem néztem.

Viszont annyian a rajongói és annyian szeretik, hogy már engem is érdekel.

Ráadásul láttam kisebb videókat Thorról és annyira a zsánerem, hogy már csak miatta is megérné megnézni. 😂 Akkor viszont már tartok egy Marvel maratont és megnézem az összeset az elejétől. Csak nem tudom, honnan érdemes kezdeni. Segítenétek benne?

2022. márc. 7. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elvielg ez az ajánlott sorrend.

2022. márc. 7. 02:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiadási sorrendben nézd.

Iron Man (2008) az első. Utolsó Eternals (2021). Kronológia sorrend csak össze fog zavarni.

Amúgy az oldal keresője fizetős funkció lett? Csak mert van 200 másik ilyen kérdés az oldalon.

2022. márc. 7. 07:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó film jelenleg már a Spiderman: No way home, illetve én még javasolnám az újabb Marvel sorozatokat is: Wandavision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye, What if. A Wandavisiont, a Lokit és a What if-et érdemes a majd májusban érkező Doctor Strange 2 előtt megnézni, a What if-et a Loki után ajánlott. A Hawkeye-t és a Falcont pedig a Black Widow után nézd meg.
2022. márc. 20. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaja, kiadási sorrenden nézd, aztán ha tetszettek a filmek, ajánlom a sorozatokat is :D (A jelenlegi legújjabb film, azaz a Pókember: nincs hazaút / Spider-man: No way home előtt ajánlom a Daredevil sorozat megnézését ^^ Legalább az egyik évadot vagy ilyesmi)
2022. márc. 21. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2022. márc. 25. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!