Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az új Batman film világát...

Az új Batman film világát érdemes lenne kibővíteni Supermannal vagy Wonder Womannal szerinted?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 16:41
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Hogy felvezessen egy új Igazság Ligáját?
2022. márc. 13. 16:41
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem előtte még legalább háromszor remakelhetnék Batmant, mert egyszerűen nem lehet megunni, hogy ugyanazt megcsinálják majdnem minden évben.

Majd utána lehetne két Wonder Woman és legalább öt Superman recast, lehetőleg mind újra és újra ugyanazzal történettel és karakterekkel.

2022. márc. 13. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a Batman sehol sem illik a képbe. Ez egy kölök. Komolyan vehetetlen. Egy pofonos karakter. A való életben senki sem ilyedne meg egy ilyen kissráctól. Nem hittem volna hogy ezt mondom de Ben Affleck is hitelesebb volt pedig azon is rengeteget nevettem. Egyedül Henry Cavill-ről volt hihető hogy ő Superman. Aquaman is egy Hawaii vagy Újzélandi külsejű Arthur Curry abszolút nevetséges. Nekem róla Sandokan ugrik be. Senkinek nem tűnt fel hogy Alan Ritchson kiköpött Aquaman? Vagy hogy Scott Adkins az egyetlen szereplő kb Hollywood-ban aki hasonlít Bruce Wayne-re és még kaszkadőr sem kell neki hogy eljátssza az akciójeleneteket. De az izraeli csoda nő is megér egy mesét. Lehetett volna nyugodtan Adrienne Palicki ő ráadásul klasszisokkal szebb is mint Gal Gadot. Barry Allen azaz Flash is elég fura nekem inkább egy ilyen vicc faktor. Cyborg szerintem el lett találva.
2022. márc. 13. 19:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Megjött megint a teszto-állat.
2022. márc. 13. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
#4 megjött megint az antiférfi selyemhernyó. K-pop és Justin Bieber rajongó. 🤢🤮
2022. márc. 13. 20:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert aki nem aláz valakit a külső miatt az csakis K-pop rajongó lehet. xD

Szörnyű, hogy nem a te fanfikcióid kelnek életre. Ezért alaposan be kell szólni a színészekre.

2022. márc. 13. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
#6 szörnyű hogy mindenből ami eredeti és kiforrot karakterből egy bohócot csinálnak és ehhez asszisztálnak is legtöbben. Mert tudnak a satnya testükkel azonosulni az ilyen fiúlány izékkel. Persze ez nem probléma ha valaki satnya az ő dolga. De hogy még ezeknek áll feljebb hogy na nehogy már Batman ne legyen egy nyomorult emos csontváz mert az milyen menci már hogy úgy néz ki mint a Tokió hotel frontembere. Eléggé egy elkorcsosult világ ez már így is. A férfiakból nők lesznek a nőkből meg férfiak. Ne haragudj ha ez nekem nem tetszik és hangot is adok a nem tetszésemnek én kérek elnézést. De egy férfias karakterből miért kell egy cicafiút csinálni? Minek kell ez? A gender semleges Batman. Menjetek már a csába....
2022. márc. 13. 20:43
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Mitől lenne Batman gender semleges? Azt sem tudod, hogy ez mit jelent, mert semmi köze az izmossághoz.

Robert sportos, izmos testalkatú, ráadásul egyáltalán nem cicafiú, ahogyan írod. Ne haragudj, de nálad ez akkor már valami beteges megszállottság az izmokkal, ha ő "fiúlánynak" számít satnya testtel.

Neked komolyan az a bajod, hogy a férfiasságot nem mindenki ugyanúgy méri, mint te? Mi történne akkor, ha pl. Henry Cavill bejelentené, hogy aszexuális, nem-bináris személy? És mondjuk a szerepek kedvéért ugyanúgy kigyúrva tartaná magát?

Na ennyi toxikus maszkulinitás egy helyen ritkán fordul elő. És mielőtt ebbe is belekötnél, egyáltalán nem baj, ha valaki izmos, meg ért a harcművészethez. De ezt ilyen betegesen kivetíteni mindenkire eléggé gáz. Főleg úgy, hogy azt elkorcsosultnak tartod, ha valakit ez nem érdekel.

Ezek színészek. A többségük csak a szerepek kedvéért tartja magát formában.

2022. márc. 13. 21:55
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

#8 te miről beszélsz? Hol izmos az neked. Úgy néz ki mint egy 17-18 éves tini srác. Egy deka felépített izom nincs rajta átlag kevés zsírszázalekú vékony testalkat. Nem egy Batman. Gyerek Batmannek meg nem lehet eladni mikor 30 valahány éves. Mi történne ha bejelentené... De nem nem jelenti be mert van benne férfiasság. Ha nagyanyám meg csengettett volna régen akkor villamos lett volna Debrecenben de nem csengetett így nem lett az. De kanyarodjunk vissza a témához? Tudod ki az a Batman? Vagy Bruce Wayne? Ra's Al Ghul-nál az árnyak ligájában képezték ki a nindzsák harcművészetében jártas kőkemény képregényhős aki puszta kezes harcban szinte verhetetlen közel 100 kilós maszkulin faszi nem egy gyíktestű kölök. Mit nem lehet ezen megérteni és minek kell belenyúlni ezekbe a jól bevált figurákba? Herkulest legközelebb Justin Bieber fogja eljátszani? Tessék itt egy kép hogy néz ki Bruce Wayne. Erre mennyire hasonlít a csillagtök gyerek? Vagy akkor úgy kérdezem hogy melyikről hiszed el hogy meg tudja verni Bane-t vagy Killer Crocot? Ugye hogy nem a Pattinson gyerek....

[link]

2022. márc. 13. 22:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyikről sem tudom elképzelni, hogy meg tudja verni Killer Crocot. Ha ennyire realisztikus dolgokba folyunk bele. A krokodilok széttépik a majmokat. 100 kiló ide vagy oda, ugyanúgy nem tartom realisztikusnak azt, ha nindzsák képzik, hogy megver egy krokodil szörnyet. Ez nálam már ugyanaz a kategória, amikor egy nő lever izomhegyeket. Hiába férfi, egy csúcsragadozó hüllőhöz mérten nem érnek semmit sem az izmai. A férfiak sem szuperemberek, akármilyen izmosak legyenek is.

Steve Irwin sem az izmaival fogta be őket.

Szóval nekem innentől mindegy, hogy a 100 kilós nindzsa vagy a 80 kilós gyúrós veri le, mert számomra egyik sem hihető.

Már ha a realisztikus dolgokba folynék bele. Csak nem különösebben érdekel. Ezek popcorn mozik. (no offense)

De lehet csak elfogult vagyok a krokikkal kapcsolatban. :(

Herkulest pedig mindegy ki játssza, hiszen a szuperereje abból fakad, hogy félisten. Lehet piszkafa is, attól még isteni ereje van. Ez már erősen természetfeletti dolog. A vizualitás kedvéért izmosan mutatós, de kb. ennyi.

Amúgy meg volt már egy csomó izmos Herkules és más görög hős is és mind rossz lett. Szóval lehet nem azon múlik, hogy ki alakítja, hanem az írókon, hogy összehozzanak egy normális sztorit.

De mindenki a külcsínyen pörög. Te azon, hogy nem elég izmos valaki, más meg azon, hogy milyen a cgi, stb.

A sztori meg mindegyikben valami borzalom, mert már nem is fektetnek bele energiát, mert eladják a film vagy színész kinézetével.

2022. márc. 13. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!