Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Miraculous...

Mi a véleményetek a Miraculous fináléjáról?

Figyelt kérdés

Még mindig a hatása alatt vagyok... nem hittem volna, hogy ilyen fantasztikus dolgot össze tudnak hozni... :')

A Ladynoir jelenet a végén pedig az egész évadért kárpótolt... de mi lesz a többiekkel? Már várom az 5. évadot...

2022. márc. 11. 04:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A készítő azt mondta, hogy az 5.évaddal véget fog érni a jelenlegi történetszál.

Azt nem tudni, hogy ez milyen változást fog jelenteni, de valószínű, hogy ebben lesz Gabriel utoljára főgonosz, és jön az új Halálfej, ahogy Bunnyx mondta.

2022. márc. 14. 02:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa azt hittem annak már nincs valóságalapja hiszen Gabriel maradt halálfej de akkor tévedtem.
2022. márc. 14. 02:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 én úgy értettem, hogy az 5. évadban lesz egy Agreste történetszál (mint ahogy a 4. évadban volt egy Alya történetszál), de nem mondta konkrétan, hogy többet nem fognak szerepelni.

...

Azért belegondolva elég fura így a dolog. Ha Gabrielnél ott a nyúl, egyszerűen visszamehet a múltba, és megakadályozhatja, hogy Emilie meghaljon. Vagy visszamehet a múltba és megszerezze a talizmánokat Fu mestertől vagy Katicáéktól vagy bárhonnan (esetleg a kígyót is használva).

No meg katicáék hogy menjenek világkörüli útra, ha az ipse ott alkot párizsban?

Szerintem az írók elég sokat kell majd magyarázkodjanak... XD

2022. márc. 14. 08:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Visszamenni a múltba egy nagyon jó ötlet :) Visszamehetne... azonban már 99,9%, hogy Adrien (és Felix) sentimonster. ÉS Emilie használta a sérült páva talizmánt, hogy megteremtse őket - ezért került kómába/halt meg. Szóval ha Gabriel visszamenne a múltba megakadályozni, akkor kitörölné Adrient a létezésből. Így Gabriel számára csakis a katica és macska talizmán használata opció.
2022. márc. 14. 11:11
 15/17 A kérdező kommentje:
#13 de ha Emilie életben marad, akkor Adrien lesz halott, nem? Vagyis létre sem lesz hozva.
2022. márc. 14. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt kell kívánnia, hogy térjen vissza. Habár egy kvami azt mondta, hogy ha visszahoznak egy embert a halálból a talizmánokkal, akkor valakinek a világon meg kell halnia, hogy kiegyenlítődjön az egyensúly. Szóval el tudom azt képzelni, hogy Adrien így is, úgy is meghalna. És a legvégén Gabriel a fiát fogja választani és összejön Natalival. Nem lenne hülyeség szerintem, meg valamilyen szinten építették ezt a "Gabriel és Natalie beleszeret egymásba"-vonalat.
2022. márc. 14. 12:33
 17/17 anonim válasza:
Szerintem Nathalie fogja meginni Emilie visszahozásának a levét...
2022. márc. 14. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!