Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is így látja a Miraculous...

Más is így látja a Miraculous 4. évadát?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit úgy tűnik, hogy ez már így sok. Úgy értve, hogy túl sok új szuperhőst hoztak, be és a képességeik sem igazán a legjobbak. Például a malac talizmán. A legtöbb képesség olyan, hogy sok helyzetben lehet használni, de a malacon nekem annyira látszik, hogy azt pontosan arra a helyzetre találták ki. Most komolyan, mi értelme lenne máskor ennek?

Ha valaki úgy értette, nem fikázni akarom, tudom hogy sokat dolgoznak vele meg minden, csak szerintem egyszerre haladnak túl gyorsan és túl lassan.

Ti mit gondoltok? (Azt kérném, hogy azok ne nyilvánuljanak meg, akiknek csak az a véleménye, hogy ez a sorozat gyerekeknek való)

2022. jan. 7. 10:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is valahogy így érzek, meg sokan mások is.

Mondjuk, amikor már az írón elbukik a dolog akkor nem igazán lehet mit csinálni. Thomas Astrucc (lehet nem így hívják) Twitterjét nézem néha, és mondom. "Ja, ezért ilyen a sorozat."

2022. jan. 7. 11:03
 2/25 A kérdező kommentje:
Nincs Twitterem, szóval nem nagyon tudom, hogy ezt hogy érted, de örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen aki így érzi.
2022. jan. 7. 11:44
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érti, hogy Thomas Astruc egy nagyra nőtt kisbaba, aki mindenen besértődik, nem képes felfogni és megemészteni a kritikát, és azt hiszi magáról, hogy tökéletes a munkája.
2022. jan. 7. 13:16
 4/25 A kérdező kommentje:

Á értem, köszönöm...

Mondjuk ez így tényleg nem a legjobb... felállás vagy hogy mondjam

2022. jan. 7. 13:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 4. évaddal az a fő problémám, hogy Cicus már teljesen háttérbe szorult, a szuperereje már alig jó valamire, nem bíznak meg benne, sokszor nem is szerepel. Pedig az évad elején még reménykedtem, hogy végre egyenrangúak lesznek (Truth).

Ami az állatkertet illeti, szerintem újítást akartak bevezetni a mesébe (több hős, több szupererő), ne legyen olyan monoton, de nem gondolták át eléggé. Vagy gondolták, hogy kisgyerekeknek jó ez is.

Amúgy a legtöbb talizmánnak nincs nagy haszna, pl a macska talizmánnak sincs, az esetek 90%-ában meglennének nélküle is.

Az is zavar, hogy nincs valós dinamika a hősök között (mint a legtöbb szuperhősös filmben), Katicán kívül mindenki egy droid, aki azt csinálja amit Katica mond (pl Mega Leech epizód).

Nekem még mindig az első évad a kedvencem, ahol volt egy cuki hőspáros, állatkert, szentik, tinidráma és hasonlók nélkül.

2022. jan. 7. 15:27
 6/25 A kérdező kommentje:

Igen, de legalább Macska képessége olyan, amit valahogy bele lehet paszirozni a részekbe, de néhány az annyira olyan értelmetlen...

Arról pedig, hogy a "kisgyerekeknek úgyis jó lesz", azt gondolom, hogy tudják, hogy nem csak kisgyerek nézőik vannak, akik meg szerintem egyébként nagyon csalódnak, ha ezzel a nekiindulással csinálják...

2022. jan. 7. 16:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan vagyok ezzel én is.

Ami engem nagyon zavart, hogy a sorozat elején túl nagy hangsúlyt fektettek Alyára. Oké, Marinette kiégett, kellett neki valaki, aki segít neki, de ezt túlzásnak találtam. A fél évad róla szólt. Helyette Macskára kellett volna helyezni a hangsúlyt, plusz a kapcsolatukra Katicával.

Az évad elejét túl gyorsnak találtam. Marinette és Luka, illetve Adrien és Kagami kapcsolata konkrétan 1-1 rész alatt le lett tudva. Marinette és Adrien kapcsolata nem is fejlődött eddig igazán. Plusz a Wishmakerben történteknek sem érződött egyszer sem a jelentősége.

Ettől függetlenül persze szeretem, kíváncsian várom a következő részeket. Épp ma jött ki még négy rész leadási dátuma, szóval megint van mit várni. A Kuro Nekotól nagyon sokat várok például.

2022. jan. 7. 16:09
 8/25 A kérdező kommentje:

Pontosan, szerintem Alya-val túl gyorsan haladnak, Macskával meg... Azt inkább hagyjuk 😅

Szóval igen, én is teljesen egyet értek ezzel, szépen leírtál mindent, ami bennem is megfogalmazódott

2022. jan. 7. 16:15
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 igen, az évadban a Ladynoir dinamika teljesen meghalt :'(
2022. jan. 7. 16:25
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a problémám, hogy Macskát háttérbe szorítják, és szerintem ez oda fog kifutni, hogy Adrien berág, megharagszik, teljesen jogosan, mert mellőzve van

A másik pedig, ami idegesít, hogy minden alkalommal, amikor történik valami érdemleges, előveszik a nyulat, és meg nem történtté teszik. Annyira zavaró, és már annyira átlátszó, hogy látod, hogy alakul, de közben tudod, hogy ebből úgyis egy nagy semmi lesz

Én komolyan Lukában bízom, mert neki azért van esze, tudja is, hogy ki a két hősünk, remélem, fontos szerepe lesz még a későbbiekben

Meg egy korábbi lépés, amit nem értek, hogy nem az van, hogy az őrzőnek tudnia kell minden hős kilétét? Akkor mégis hogyan lehetett éppen Marienette az őrző?

Nem mellesleg, a nyuszi és a kígyó mellett a többi kábé labdába se rúg...

2022. jan. 18. 01:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!