Más is így látja a Miraculous 4. évadát?
Nekem kicsit úgy tűnik, hogy ez már így sok. Úgy értve, hogy túl sok új szuperhőst hoztak, be és a képességeik sem igazán a legjobbak. Például a malac talizmán. A legtöbb képesség olyan, hogy sok helyzetben lehet használni, de a malacon nekem annyira látszik, hogy azt pontosan arra a helyzetre találták ki. Most komolyan, mi értelme lenne máskor ennek?
Ha valaki úgy értette, nem fikázni akarom, tudom hogy sokat dolgoznak vele meg minden, csak szerintem egyszerre haladnak túl gyorsan és túl lassan.
Ti mit gondoltok? (Azt kérném, hogy azok ne nyilvánuljanak meg, akiknek csak az a véleménye, hogy ez a sorozat gyerekeknek való)
Hát persze, hogy nem, de nekem pl a malac volt a legnagyobb csalódás
Igen XD
SPOILER!
Mint kiderült az Ephemeral epizódban,a többi hős együtt képes kiváltani Macska erejét.
Igazából macska előre megjósolta talán a Hack-San epizódban hogy eljön a nap amikor Katicának nem lesz rá szüksége.
Na ha most láttátok a Kuro Neko epizód előzetesét,Katica nyíltan jelzi Macskának hogy nincs már rá szüksége. Így jön Cat Walker a képbe,akárki is legyen.
Mgen, elég nagy (vissza)fejlődés van a "Cicus, számomra mindig te leszel a legfontosabb" (Anansi), "Cicus, ne hagyj el soha többé, nem tudok nélküled létezni" (New York), és a 4. évad epizódjai között. :|
Én fel nem tudom fogni, hogy az írók miért csinálják ezt Macskával, tekintve hogy ő messze a rajongótábor kedvenc karaktere.
PS. szinte biztos, hogy Kuro Neko = Adrien, de nem ez a lényeg.
Esküszöm egyébként hogy Marinette viselkedése kezd egyre unszimpatikusabb lenni.
(A kinézete és a stílusa miatt szeretem,meg alapvetően jószívű tehát haragudni nem tudok rá)
Kezdve pl. a Crocoduel epizóddal amikor Marinette arra kérte Julekát hogy a saját szülinapjáról dobja ki Lukát.
Vagy amikor a lepcsesszájú Alyában megbízik annyira hogy elmondja a titkát,de Lukában már nem mikor tudja hogy a fiú a lelkét odaadná neki.
(Egyébként valamiért a Rocketear rész óta az a megérzésem hogy Alya el fogja árulni Marinettet)
És mikor a Mr. Pigeon 72 részben hírtelen Kagami "segítségére sietett",akkor is tisztán lehetett látni hogy csak egy ürügy volt arra hogy Ő találkozhasson Adriennel.
Nagyon köszönöm neked is a részletes kifejtést. Egy kérdésem lenne: a Rocketear az melyik rész is? 😅 (A többi még nagyjából megvan, de ez semmiképp sem akar eszembe jutni... :/)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!