Más is így látja a Miraculous 4. évadát?
Nekem kicsit úgy tűnik, hogy ez már így sok. Úgy értve, hogy túl sok új szuperhőst hoztak, be és a képességeik sem igazán a legjobbak. Például a malac talizmán. A legtöbb képesség olyan, hogy sok helyzetben lehet használni, de a malacon nekem annyira látszik, hogy azt pontosan arra a helyzetre találták ki. Most komolyan, mi értelme lenne máskor ennek?
Ha valaki úgy értette, nem fikázni akarom, tudom hogy sokat dolgoznak vele meg minden, csak szerintem egyszerre haladnak túl gyorsan és túl lassan.
Ti mit gondoltok? (Azt kérném, hogy azok ne nyilvánuljanak meg, akiknek csak az a véleménye, hogy ez a sorozat gyerekeknek való)
Ahha köszönöm, így már megvan :D
De eddig bele sem gondoltam, hogy tényleg, ha "kisebb" dolgokban engedményt tesz bizonyos emberekkel, akkor van rá (nem is kevés) esély, hogy Marinette titkával kapcsolatban a Ladyblog olvasói lesznek a "kivételek". Ha nem is először, de előbb-utóbb biztos.
Egyébként egy valaki még biztosan meg fogja tudni,ez a valaki pedig Alix.
A Mundo Gloob brazil csatorna (akik eléggé szeretnek spoilerezni) kitettek egy Lyrics videót a YouTube csatornájukra.
Itt az ominózus képkocka. Mint láthatod Alya,Luka,és Alix vannak egy képen. Na mi a közös Alyaban és Lukaban? Szerintem nem véletlen hogy ők egy lapra kerültek.
Én úgy emlékszem, hogy Bunnyx említette, hogy tudja Katica kilétét... Talán a Cat Blanc részben, de nem vagyok benne biztos, abban sem hogy tényleg mondta 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!