Mit gondoltok a ma megjelent "Risk" epizódról? (Miraculous)
(NAGYON SPOILERES KÉRDÉS)
Ma leadták amerikában a Miraculous 4. évadának fináléját (Pontosabban csak az első részét.) Nekem megintcsak olyan keszekuszák voltak a szálak. Ez a Miraculous nagy problémája,hogy majdnem minden évadban gyűlnek a szálak,majd csak a fináléban borul minden. Persze az eredmény mindig furcsa,mert egy egész évadnyi probléma megoldását próbálják beleszuszakolni két részbe.
Ebből a szempontból nem volt jó a Catalyst-Mayura,és a Heart Hunter-Miracle Queen évadzárók sem.
Most is úgy érzem hogy túl sok terhet szabadították a nézőre egyetlen-egy részben. Azt ami ebben az egy részben történt legalább négy részbe kellett volna szétszórni hogy feldolgozható legyen.
Amiket sikerült felfognom a rész nagy zsúfoltságában:
-Adrien egy Sentimonster
-Marinette a fejébe vette hogy színt vall Adriennek bármi is legyen az ára.
-Nathalie már kb. a halálán van.
-Félix tud Emilie-ről,és a talizmánokról.
-Gabriel Nathalienak adta a gyűrűt amiben Adrien amokja van.
-Adrien szembe akar szállni az apjával,de lehetetlen mivel irányítják.
-Félix és Adrien "testet cseréltek" de Adrien feladja.
-Adrien hamarosan megtud mindent,mert megtalálta azt a bizonyos szemüveg-szerűséget.
Na,én nem találok szavakat. Minden a feje tetejére állt. Minden amit tudni lehet a Stike Back epizódról az az,hogy cliffhangerrel (nyitott befejezéssel) fog véget érni...
Hmm Veled ellentétben nekem kissé laposnak tűnt az epizód. Voltaképpen alig történik benne valami:
- Adrient el akarják vinni Londonba
- megjelenik Felix
- békás gyerek, bár még nem tudni, mi lesz az eredménye
Az hogy Adrien egy szenti, már az Ephemeraltól nyilvánvaló volt (aki odafigyelt, annak már a 3. évadtól is...)
Amit én furcsálltam, hogy hirtelen megjelenik Felix és mindenfélét csinál és felfedez; ez amolyan lusta "deus ex machina" húzás volt a készítőktől.
Remélem a Strike Back jó és érdekes lesz (ez csak amolyan bevezető volt). Bár ami azt illeti, nem nagyon várom (tudván, hogy Adrien/Macska meghal benne...) :(
Amúgy nem értem, hogy felix megtalálta a páva/lepke talizmánt és elrakta a táskájába (mielőtt lement volna a pincébe), de akkor később Shadowmoth hogy változott át? :o
Az Adrienette jelenet egyébként nagyon aranyos volt (a sport órán) <3
A “Gabriel Agreste” epizódban Gabriel kamu talizmánokat rejtett el a széfbe.
Nem,ez a 25.rész
A 24. Rész a “Penalteam”
Valóban már a “Ladybug” epizód óta kezdett kirajzolódni a dolog, de én ebben nem hittem. Nálam a Mega Leech utolsó jelente hozta az áttörést persze ott még hitegettem magam hogy Gabriel csak idegességében tekergeti a gyűrűjét.
Nyilván az Ephemeral epizódban lejött a fájdalmas igazság a legtöbb embernek,de nem volt biztos még itt sem. A Risk epizódban viszont kerek-perec a képünkbe nyomták.
Ha ez megnyugtat,Macska halála nem következik be.
A Mundo Gloob már nyilvánosságra hozta az 5. Évad leírását amit most persze sehol nem találok de amint meg lesz belinkelem…
Egyetértek #3-mal, hogy ez amolyan felvezető rész volt. Katica és Macska nem is szerepelt benne (jó, Katica megjelent, de nem csinált semmit). És számomra is fura volt, hogy hirtelen megjelenik Felix, akiről kiderül, hogy egy mesterügynök, és feláldozza magát Adrienért (miért? lehet hogy ő is egy szenti?)
Kicsit szomorú vagyok, hogy Cicus ennyire háttérbe szorult az évadban. Mind reménykedtem, hogy a sok mellőzés után egyszercsak kap valamilyen fontos, "megváltó" szerepet (pl Katica elbukik és ő kell megmentsen mindenkit), de most hogy már vége az évadnak, látható hogy ez csak ábránd volt.
PS. A Psychomedian fantasztikus volt, amolyan békebeli Ladynoir epizód. ^^
Ne is mondd... Olyan jó második évados hangulata volt a Psychomedian résznek.
Eddig csak a Sole Chrusher,a Queen Banana és a Dearest Family adta vissza ezt az érzést nekem.
(Van egy olyan megérzésem hogy a Qilin is hasonló lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!