Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a ma megjelent...

Mit gondoltok a ma megjelent "Risk" epizódról? (Miraculous)

Figyelt kérdés

(NAGYON SPOILERES KÉRDÉS)

Ma leadták amerikában a Miraculous 4. évadának fináléját (Pontosabban csak az első részét.) Nekem megintcsak olyan keszekuszák voltak a szálak. Ez a Miraculous nagy problémája,hogy majdnem minden évadban gyűlnek a szálak,majd csak a fináléban borul minden. Persze az eredmény mindig furcsa,mert egy egész évadnyi probléma megoldását próbálják beleszuszakolni két részbe.

Ebből a szempontból nem volt jó a Catalyst-Mayura,és a Heart Hunter-Miracle Queen évadzárók sem.

Most is úgy érzem hogy túl sok terhet szabadították a nézőre egyetlen-egy részben. Azt ami ebben az egy részben történt legalább négy részbe kellett volna szétszórni hogy feldolgozható legyen.

Amiket sikerült felfognom a rész nagy zsúfoltságában:

-Adrien egy Sentimonster

-Marinette a fejébe vette hogy színt vall Adriennek bármi is legyen az ára.

-Nathalie már kb. a halálán van.

-Félix tud Emilie-ről,és a talizmánokról.

-Gabriel Nathalienak adta a gyűrűt amiben Adrien amokja van.

-Adrien szembe akar szállni az apjával,de lehetetlen mivel irányítják.

-Félix és Adrien "testet cseréltek" de Adrien feladja.

-Adrien hamarosan megtud mindent,mert megtalálta azt a bizonyos szemüveg-szerűséget.

Na,én nem találok szavakat. Minden a feje tetejére állt. Minden amit tudni lehet a Stike Back epizódról az az,hogy cliffhangerrel (nyitott befejezéssel) fog véget érni...

2022. febr. 9. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valaki mondja el, milyen volt a Qilin... ajánljátok egy Macska fangirl-nek, vagy inkább hagyjam ki? ^^
2022. febr. 12. 08:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11: Nyugodtan megnézheted, hál istennek nem hanyagolták cicust a részből úgy, mint az eddigiekben.
2022. febr. 12. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Na megnéztem a Qilint, jó volt, tetszett. Izgalmas volt, plusz érdekes hogy a rendőrség ellenük fordult. Igen, olyan kellemes első évados rész, csak szteroidokon. :)

A Penalteam viszont csacsiság volt... mi az, hogy 14-15 éves európai gyerekeknek fogalmuk sincs a fociról és a szabályokról? Miért kellett lejátsszanak a hősök egy meccset (ami nagyon veszélyes volt rájuk nézve), mikor annak úgysem volt köze ahhoz, hogy megtalálják az akumát? Na meg Adrien is, Macska is szellemi fogyatékos, de hamar ki is nyírják. A "szerencsetalizmán" is megér egy misét.

PS. bocs, hogy szétoffoltuk a kérdést. :3

2022. febr. 13. 07:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Az baj,ha a fociról én sem tudok semmit? UwU

Egyébként a Penalteam szerintem is úgy hülyeség,ahogy van.

De a Chloé-Lila féle cliffhanger a végén azért durva volt. (A Riskben ez már okozott némi előrelépést,hiszen segítettek egymásnak eltenni láb alól Marinette-et)

2022. febr. 13. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Jó dehát annyit én is tudok, hogy a labdát az ellenség kapujába kell lökni, nem a sajátba... :D

Macska olyan rettenetesen hülye... pedig Adrien állítólag egy zseni... :(

2022. febr. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!