Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Utódok 1-2-3 bármelyik részérő...

Utódok 1-2-3 bármelyik részéről vélemények?

Figyelt kérdés

Mindhárom részt megnéztem és jó volt az összes része!

Ti veleményetekre vagyok kíváncsi!

#film #musical #Disney #Utódok #Előszereplős film
2022. márc. 9. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt nagy szám. Persze nem rossz, ilyen tipik Disney film, de nekem speciel jobban tetszenek a Disney régi filmjei (az Utódokhoz talán a High School Musical filmeket tudnám a legjobban hasonlítani)
2022. márc. 10. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé tetszett mind a három. Nagyon jó disney film.
2022. szept. 12. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem, főleg mert több kedvenc színészem benne van. De szerintem bőven van azért mondanivalója is. Jó irányba vezérli az embereket.
2022. szept. 15. 20:23
 4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszettek, most hétvégén néztem őket újra. Mondjuk a 3. szerintem már nem lett olyan jó, de az első kettő az nagyszerű. Nagyon tetszik, ahogy a menő, látványos, dallamos zenés jeleneteket beleszövi a sztoriba. Mondanivalója is van, de nem egy siralom film, hanem pörgős, laza, menő. Én nagyon szeretem őket, tuti hogy nem most néztem meg őket utoljára, és nagyon sajnálom, hogy nem lesz folytatás, legalábbis az eredeti színészgárdával nem.
2024. jún. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!