Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek lesz Utódok 4?

Szerintetek lesz Utódok 4?

Figyelt kérdés
Szeretnétek, hogy legyen?

2020. aug. 11. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig biztosan nem lesz és szerintem soha többé nem is lesz. Mondták, hogy a harmadik részt is Cameron tiszteletére vetítették. Mondták, hogy nélküle nem lenne ugyanolyan. Még képzeld el, hogy hirtelen eltűnik a filmből. Szerintem túl bonyolult lenne. Én örülök, hogy azért a harmadik rész végére értek.

Szeretném, hogy legyen, mert 17 éves létemre szeretem.

Nyugodjék békében Cameron Boyce! 🙏🙏🙏

2020. aug. 11. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Cameron Boyce halála miatt nem lesz.

Szerintem ne legyen. Egyrészt egy Cameron halála miatt, másrészt a harmadik rész végével szép és kerek lezárást kapott a történet.

2020. aug. 11. 22:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Eggyet értek, csak láttam összevágott előzeteseket, és nem értettem, hogy most lesz vagy sem.
2020. aug. 11. 22:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz csak a fanok nyomulnak nagyon. Cameron halála miatt se lenne de azelőtt se akarták már folytatni. Semmi értelme nem is lenne így volt a legjobb hogy megnyílt Auradon nagyon jó befejezése lett felesleges lenne elrontani még egy résszel
2020. aug. 12. 08:21
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem
2020. aug. 12. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

Elvileg már nagyon rebesgetik hogy lesz 4.dik rész. De szerintem se kéne. Inkább egy új film trilógián kéne dolgozni. Esetleg a Zombik 3-on.

De olyat is olvasgattam hogy a High School Musicalnek lenne egy rebootja ilyen "osztály találkozos" dologban.

2021. márc. 30. 18:45
 7/14 anonim ***** válasza:
6%
Amerikában elvileg augusztus 13-án jön ki. Animációs lesz úgy hallottam.
2021. aug. 8. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz
2022. szept. 12. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Miért pontoztatok le? Én írtam azt hogy lesz animációs és volt szóval igazat mondtam lol.

Amúgy lesz negyedik, már nem lesz benne az eredeti négy ha jól tudom (Mal, Evie, Carlos (RIP) , Jay).

Ha beírjátok youtube-ba hogy "descedants 4 Disney expo" akkor ki is adja a bejelentést.

2022. szept. 18. 10:18
 10/14 anonim válasza:
Szerintem lesz, legalábbis remélem. Én úgy hallottam most nemrég be is jelentették nem is egy videóba, hogy lesz. Sajnálom ami történt Camaronnal. Csak pár évvel volt idősebb nálam mikor kiderült, hogy meghalt. De attól a filmiparban mennie kell mindennek tovább. Nomeg nem értek azzal egyet, hogy a 3. rész egy jó lezárás volt s, hogy emiatt ne legyen part 4 felvonás, mert elrontaná a szép "happy end"-et. Úgyhogy drukkoljunk, hogy legyen. 22 éves vagyok, Disney fan, emellett meg lehet háziasszony is ha kell. Az Ariel film változatát is várom, ami 2023 Májusába lesz kint mozikba.
2023. febr. 14. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!