Mi lesz így az Utódok 3. részével?
Figyelt kérdés
Tényleg meghalt Cameron Boyce? Úgy tudom még forgatják a filmet, de "Carlos" nélkül nem tudnak haladni.2019. júl. 7. 12:27
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy átírják vagy nem folytatják. Én ezeket gondolom. De most egy ideig biztosan nem fog megjelenni a gyász miatt.
2/9 anonim válasza:
Tényleg meghalt, álmában távozott, és úgy tudom, hogy egy ideje betegeskedett.
Szerintem a filmen már csak utómunkálatok folynak, vagyis Cameron leforgatott minden jelenetet.
A filmet szerintem vagy később mutatják be, de az biztos, hogy lesz valami megemlékezés róla.
Nyugodjon békében.
3/9 anonim válasza:
A filmet már befejezték,augusztusban jön.
Nyugodj békében Cameron 😭❤️
4/9 anonim válasza:
A filmet előre leforgatták. Nyugodj békében Cameron! 😭
5/9 anonim válasza:
az biztos hogy nem lessz utódok 4-es
nyugodj békében Cameron
6/9 anonim válasza:
Az animált filmekből ÉLŐSZEREPLŐS DISNEY FILMEK -ket csinálnak az a utódok folytatás én szerintem is lehet ..
7/9 anonim válasza:
Kijött a film és nagyon jó!!!!!!!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tudod szinkronizálva mikor lesz fent?
2019. aug. 10. 21:58
9/9 anonim válasza:
sziasztok 2019. október 11. -én lessz a premier a Disney Csatornán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!