Mi a véleményed az új Texasi láncfűrészes filmről?
a 70-es évekbeli ma már kultmozinak számít, nekem nem jött be.
de mondok jobbat, ha még nem láttad, nézd meg az ördögűzőt, szintén a 70-es évekből, igazi horrorklaszikus, intellektuálisabb darab, mélyrétegűbb!
videa megosztón fenn van.
komoly filmes, szociológiai, pszichológiai tanulmányok készültek az ördögűzőről, ha te értelmetlennek tartod, akkor nem értetted meg a szimbolikáját, nem ismered fgel a jelentőségét.
az első horror volt, amit oscarra jelöltek, amikor bemutatták az usa-ban tél volt, és az emberek sátrakat húztak fel a mozi előtt, volt, aki napokig várt, h. bejusson, sokan lettek rosszul a filmtől, óriási őrület volt...
Nem értem, hogy egy horror franshise, ami létezett jóval a Halloween előtt miért koppintja a Halloweent? Leutánoztak egy amúgy is borzalmas horror folytatást, de legalább nem annyira lett rossz, mint a Halloween kills.
Kezdhettek volna valami eredetibbet is a sztorival.
És Leahterface miért van "egyedül"? A filmekben soha nem csak ő egyedül a gyilkos. Uh... A pillanat, amikor az emberek visszasírják a remaket.
A film egyetlen pozitívuma nálam a gyilkolászás. Az tényleg elég kreatív (ellentétben pl. a dögunalom Scream 2022 gyilkolásokkal, amiken majdnem bealudtam és az offscreen és/vagy végtelenül buta Halloween kills gyilokkal, amiken kiégtek az agysejtjeim).
Kicsit sajnálom, hogy pont a nagy franchise-okkal nem tudnak semmi kreatívat, önállót kezdeni és csak egymást másolják bennük. Elindítok egy shudder original horrort és sokkal eredetibb sztorit látok. Nem tudom, hogy ez miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!