Alpina A3700 láncfűrèszről van valakinek vèlemènye? 2 napja vettem, de mèg nem vágtam vele. Kis masszív gèpnek gondolom. Nem zörög csörög. Milyen keverèkkel járassam be, ès kèdőbb milyet használják?
Kis kínai, alkalmi gallyazásra megteszi, meg 1-2 száraz fát kivágni a telken. (Mondjuk, én egy fokkal komolyabb kínait vettem volna ennyiért.) Nem tudom, az első hsz. által említett láncvezető mitől törhetett el, az Oregon sokkal komolyabb minőség, mint maga a fűrész.
A használati utasítása mit ír, milyen keverék kell bele? Amit én találtam a neten, az 50-es keveréket írt. Ezzel nyugodtan használhatod az elejétől. Esetleg a saját megnyugtatásodra először egy liter 40-est használj el. De egész biztos, hogy nem a motorkopás lesz a fő problémája.
Én most ezt használom a gépeimbe, olcsó és fullszintetikus:
Nem is az a baj a kínaiakkal, hogy nem dolgoznak tökéletesen. Hanem hogy nem sokáig dolgoznak, mert valamilyen részük megadja magát. Nem fogadnék rá, hogy 10 m3 után is így fogsz örülni.
De ameddig jók, addig a munkájuk minősége kiváló, mint minden új gépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!