Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez? Fejvadász?

Noemi2000 kérdése:

Melyik film lehet ez? Fejvadász?

Figyelt kérdés
Kiskoromban vhs kazettán volt egy horror film amit néztem de sehogy sem találom. Fejvadászra emlékszem de ugy nem találom. 90 es évek eleji 80as évek végei lehet. Ugy kezdödik hogy egy törzs táncol kántál és megidéznek egy szörnyet aki levágja a fejeket. Utánna 2 rendőr nyomoz. Valakinek tipp??

2022. jan. 23. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem az a Bestia című film 1997-es. Az kezdődik úgy hogy valami törzs ozt kotyvaszt valamit aztán elkerül egy múzeumba a cucc aztán ott abból kifejlődik egy ilyen Kiméra szerűség és agyakat eszik ezért letépi a fejeket.
2022. jan. 23. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a film ami elsőre beugrott a leírásból. Nézz rá, szerintem is ez lesz, ha nem akkor még godnolkodunk. :)
2022. jan. 23. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Megnéztem az elejét valóban ilyen de én emlékszem egy olyan jelenetre amikor a kántálás hatására a szörny feléd s magát a szörnyet is mutatják. Illetve lehet ez már a legvége de mintha a megölt feldarabolt szörny darabjait összerakják s így keltik életre a lényt. S ez a zárójelenete.
2022. jan. 24. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem az lesz sajnos biztos, mert a Bestia az máshogy végződik, nem rakják össze a lényt többet.
2022. jan. 24. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Mégcsak az elejét néztem meg beletekertem. A Bestiába mitatják a szörnyet hogy hogy néz ki?
2022. jan. 24. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, többször is.
2022. jan. 24. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarom lelőni a dolgokat de a darabokban lévő szörny is stimmel pl, csak nem rakják össze, ezért gondoltam hogy nem az lesz.
2022. jan. 24. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet mégiscsak az lesz. Megnézem akkor végig. Köszönöm szépen. ☺️
2022. jan. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!