Ti mit szóltok az új Star Warsos bejelentéshez, mi szerint érkezik a Boba Fett film?
Figyelt kérdés
Ma jelentették be hogy a következő spin-off film Boba Fettről fog szólni. Ti mit szóltok ehhez? örültök neki vagy nem annyira?#film #spin-off #Star Wars #Csillagok háborúja #Boba Fett #fejvadász #Han Solo #kultusz #Obi-Wan Kenobi #Jango Fett
2018. máj. 25. 17:36
2/3 anonim válasza:
Egyrészt nem, nem a következő spin-off lesz a Boba Fett film. Annyit írt a Hollywood Reporter, hogy LESZ Boba Fett film. Ugyanakkor azt is megírta, hogy Obi-Wan film is lesz. Szóval a következő a kettő közül valamelyik.
Másrészt, ez még mindig nem hivatalos bejelentés, csak sajtóhír (ugyanakkor a Hollywood Reporter nem szokott kamuhíreket közölni).
Harmadrészt pedig, a Solo film után (ami szerintem nagyon jó film lett) én nem aggódom a Boba Fett film miatt. Az más kérdés, hogy az ő karaktere mindig is hidegen hagyott. Remélem az Obi-Wan film készül el hamarabb
3/3 anonim válasza:
Engem igazából nem nagyon érdekel, ahogy a Boba körüli kultuszt sem értem.
A Kenobi filmet sokkal jobban várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!