Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdemes megnézni a mozikba a...

Érdemes megnézni a mozikba a sikolyt?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
20%

Ha nem lenne járvány, akkor azt mondanám igen. De sajna a moziban semmilyen biztonsági előírás nincs, ha valaki popcornt eszik, akkor nyugodtan maszk nélkül lehet, stb.

Ha aggódsz az egészségedért vagy félsz, hogy hazaviszed a vírust valakinek, akkor szerintem nem éri meg, mert egy mozizás se ér annyit, hogy meghaljon érte nagymama. Mondom ezt úgy, hogy hatalmas Sikoly fan vagyok és szívesen támogatnám a filmet.

A film maga amúgy nem lett olyan rossz, de szerintem nem a legjobb folytatás. Teljes élményért, ha még nem láttad az első, harmadik és negyedik részt, akkor azokat mindenképpen nézd meg, mert sok karakter visszaköszön belőlük, akár cameo, említés szintjén, akár egy történetszál folytonosságaként.

Nem akarok sokat spoilerezni, de pl. Sid férje, akit említenek majd, a Sikoly 3 egyik szereplője, vagy kulcskarakterek édesanyja szintén szerepel a Sikoly 3. és 4. részében.

A Halloween borzalmas rebootjánál mindenképpen jobb film szerintem. Szóval ha a Halloween tetszett, akkor ez biztos fog.

2022. jan. 13. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
szerintem igen :D
2022. jan. 14. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
#1 Hagyjad már ezt a hülye vírus témát, rettentően unalmas már!
2022. jan. 18. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem kifejezetten jó lett, sokkal jobb, mint a második, harmadik, negyedik rész. Befizettem, nem bántam meg.

#1 Ha a kérdező fél a vírustól, akkor nyilván már megtette a megfelelő intézkedéseket: legkésőbb 2020 áprilisától elkezdett egészségesen táplálkozni és testedzést végezni, valamint felvette az elérhető oltások mindhárom dózisát, illetve már a negyediket fontolgatja. Innentől kezdve nincs mitől tartania.

Ha pedig a kérdező sz@rik az egész vírushelyzetre, akkor úgyis teljesen mindegy. Az esetleg félő rokonaira, barátaira pedig az vonatkozik, amit az előző bekezdésben írtam.

Ha továbbra is rettegni akartok, felőlem tegyétek, de lehetőleg a négy fal között, minket, élni akarókat kíméljetek meg ettől a sok f@szságtól.

2022. jan. 18. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Egyik sikolyt sem láttam, csak mozizni akartam. Nekem tetszett.
2022. febr. 1. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem abszólút megéri elmenni rá!nekem nagyon tetszett,úgy mint az előző 4 rész!
2022. febr. 18. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Az első rész után ez a legjobb Sikoly film. Véresebb, mint az eddigiek, méginkább meta és önreflektív, mint ezidáig volt. Ugyanúgy megkérdőjelezi önmagát mint a Mátrix folytatás. Remek az egyensúly az új karakterek és a régiek szerepeltetése között. A gyilkosok motivációja szintúgy remek fricska volt. Négyzetre emelte az esszenciális Sikoly élményt ez a film:D

Mindenképp moziban nézős. Lehetőleg esti sávban.

2022. febr. 19. 04:56
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Az egyesnek üzenem, hogy most voltam kétszer moziban, és még élek :D Szerintem is az első után ez lett a legjobb rész! Végig érdekfeszítő, nagy csavarokkal, önkritikával. A régi szereplőknek is pont annyi szerepet szántak, amennyi kellett. Féltem tőle, hogy nagyon gagyi lesz, de elképesztően jóra sikeredett szerintem.
2022. febr. 26. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
#8 Már senkit nem érdekel a vírus, legfeljebb azért halhattál volna meg, mert Putyin lebombázza a mozid.
2022. febr. 28. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is tetszett, ajanlom jó h visszatértek a szereplők :D vége a legjobb , egyik legjobb Sikoly rész remelem lesz 6 is :D Sam pedig brutáljó csaj. Tárá lehetne szebb :P Émbőrnek nem áll jól a fekete ruha, Sidney Prescott pedig még mindig jó csaj :P
2022. márc. 16. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!