Melyik sorozatokat érdemes megnézni a No way home előtt?
Kérlek senki se spoilerezzen, kivéve a fent említett kérdésre válaszoljon minimális spoilerrel.
Pl. azt tudom, hogy Matt Murdock aka. Daredevil benne lesz/van. Ebből kifolyólag jó megnézni a Daredevil sorozatot. Plusz még arra is rájöttem, hogy Wilson Fisk aka. Kingping is szerepel benne, mármint a Daredevilben és tegnap láttam a Hawkeye-t és abban is benne volt, amit úgy éreztem, hogy nem teljes az évad, de valószínűleg azért, mert még nem láttam a Daredevilt.
Szóval mely sorozatokat érdemes megnézni a NWH előtt? Az összes MCU filmet láttam (évente újra nézem őket), de a sorozatok kimaradtak. Kivéve az újakat (WV, TFaWS, Loki, What if, Hawkeye)
Úgy látom, hogy jó lesz megnézni az összeset.
Volt egy rész, ahol Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones és Luke Cage volt együtt, és állítólag a közeljövőben benne lesznek az mcu-ban.
Nem kell megnézni.
Matt inkább egy cameo volt. Elég, ha tudod ki a karakter. Kingpinnél is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!