Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdemes megnézni a Miután...

Érdemes megnézni a Miután című filmsorozatot?

Figyelt kérdés

2022. jan. 10. 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Számomra egy nagy rakás szar az egész. A könyvek is meg a sorozat is. Szürke ötven árnyalata tini verzió... 👎
2022. jan. 10. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha toxikus kapcsolatról akarsz filmet nézni akkor igen. Tanulságnak jó hogy ne gyere olyannal össze
2022. jan. 10. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Tényleg egy toxikus fos az egész. Srác benne egy narcisztikus barom, kommunikálni képtelen,vissza akarja húzni a lanyt, a csaj meg hülye mert nem kuldi el a fenébe természetesen. Meg kb szexen kívül semmit nem csinálnak, de nyilván akkora szerelem🤣🤣
2022. febr. 21. 19:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ!
2022. febr. 21. 20:17
 5/11 anonim válasza:
78%

Szia! Nem tudom hány éves vagy, de engem 18 évesen nagyon durván megfogott. Nem tudom az okát miért. Talán azért mert egy nagyon minimálisan magamat látom Hardinban, én is elég hamar durranok, de viszont a szerelmemért bármit megtennék, és úgy féltem őt, mint Hardin Tessát. Tény, hogy kicsit sok az értelmetlen veszekedés vagy sok a szex, de ha esetleg az "Ablakomon át"-ot láttad és tetszett akkor biztosan ez is fog. Felnőtt szemmel természetesen más ez a film, bár nekem anyukám is azt mondta, hogy nem rossz. Szerintem egyszer érdemes megnézni mindenképp. A második részben van egy-két jelenet amin még talán el is nevetnéd magad. 🥰

18/L

2022. márc. 1. 20:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. márc. 1. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Azon kívül hogy a befejezesuk elég rossz az összesnek, én szeretem.

Volt ilyen kapcsolatom, volt erőszakos és narcisztikus barátom is így lehet csak ez miatt fogott meg. De tényleg nem szabad ilyennek ennyi esélyt adni mint amennyit Tessa ad

2022. szept. 4. 13:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. szept. 4. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
A 4.resz az eddigi legjobb!!
2022. szept. 4. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri megnézni. A srác egy erőszakos barom és a csaj egy idióta.
2023. febr. 10. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!