Érdemes megnézni a Miután című filmsorozatot?
Szia! Nem tudom hány éves vagy, de engem 18 évesen nagyon durván megfogott. Nem tudom az okát miért. Talán azért mert egy nagyon minimálisan magamat látom Hardinban, én is elég hamar durranok, de viszont a szerelmemért bármit megtennék, és úgy féltem őt, mint Hardin Tessát. Tény, hogy kicsit sok az értelmetlen veszekedés vagy sok a szex, de ha esetleg az "Ablakomon át"-ot láttad és tetszett akkor biztosan ez is fog. Felnőtt szemmel természetesen más ez a film, bár nekem anyukám is azt mondta, hogy nem rossz. Szerintem egyszer érdemes megnézni mindenképp. A második részben van egy-két jelenet amin még talán el is nevetnéd magad. 🥰
18/L
Azon kívül hogy a befejezesuk elég rossz az összesnek, én szeretem.
Volt ilyen kapcsolatom, volt erőszakos és narcisztikus barátom is így lehet csak ez miatt fogott meg. De tényleg nem szabad ilyennek ennyi esélyt adni mint amennyit Tessa ad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!