Mi a véleményetek a "Dont look up!" (Ne nézz fel!) című filmről?
Furcsa a stílusa és baromi frusztráló a tartalma, de tetszett.
Igazából a vlaóságban is gyakran érzem azt, hgoy "ez csak valami vicc, ugye?".. de sajnos nem az.
Újat nem állított, de szerintem jó volt, hogy ilyen szatíraként muatta be a jelenséget, ha full komolyra vette volna magát, akkor nagoyn felejthető lenne, menne a sülyesztőbe simán.. így viszont valamelyest befogadhatóbb, de a humor nem viszi el a tényleges mondanivalót.
És hát ja... klímaváltozás, COVID helyzet, vízhiány, tengeri élővilág pusztulása, reprodukciós ráta, stb... csak hát ennek a felét mi okozzuk magunknak, szóval méginkább... szatírába illő.. :(
3-as válaszadó, attól, hogy sok ember értelmi képessége a béka feneke alatt van, még nem lesz értéktelen az emberi lét.
A kérdésre visszatérve a film szórakoztató volt.
A színészi játékok most annyira nem tetszettek, hiába a sok jó színész. Ez az egy ami kicsit erőltetetté tette, bár Dicapro egy-két jelenetben azért még tudta hozni a formáját.
A téma szerintem jó nagyon. Elgondolkodtató, hogy kik is vagyunk mi emberek, mivé leszünk. Nekem a vége is tetszett, mert a kör végülis bezárult. Oda jutottunk ahonnan kezdtük, csak kevesebb szerencsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!