Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a "Ne nézz...

Mi a véleményetek a "Ne nézz fel" című filmről?

Figyelt kérdés

2021. dec. 30. 09:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%

Tetszett.

Kicsit hosszú volt, de bejött.

Nem láttam túl sok szatírát, de általában azok sem tetszettek, úgyhogy ez számomra valamelyest pozitív kivétel.

1-2x túl lett tolva az abszurditás, de összességében így is bejött.

Egy tök jó társadalomkritika politikai hovatartozás nélkül, en bloc az emberi hülyeségnek állít görbe tükröt.

Számomra 7/10.

2021. dec. 30. 09:59
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Jó a témája, nekem túl hosszú volt. Elég szájbarágós, látszott rajta hogy a kő egyszerű embereknek írták.
2021. dec. 30. 10:55
 3/21 anonim válasza:
12%
Nekem nem tetszett, számomra semmi újat nem mondott. Gondolom azoknak ez egy remek film, akiknek ez kell ahhoz, hogy észrevegyék a valóságot. Nekik biztos bejövős film.
2021. dec. 30. 21:46
 4/21 anonim ***** válasza:
21%
Túl hosszú. Nincsen bajom általában a hosszú filmekkel, itt az volt a baj, hogy rövidebbre is meg lehetett volna csinálni. Szépek voltak a bevágott természetfilm jelenetek, de minek? Nekem nem jön be a szatírikus társadalomkritika. Néhány helyen vicces volt, de sokkal jobb lett volna ha teljesen komolyan veszik, és egy egész jó apokaliptikus akciófilm lehetett volna belőle. Na de hát Netflix-es film, nem vártam el magasabb színvonalat. Egyébként összességében nem rossz, egyszer nézhetős.
2021. dec. 31. 14:34
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez egy apokaliptikus akciófilm lett volna, akkor mehetett is volna a süllyesztőbe azzal a lendülettel, mert azokból már Dunát lehetne rekeszteni.
2021. dec. 31. 14:56
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a vége nagyon bejött az elnöknős jelenet XD
2022. jan. 3. 14:10
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett.
2022. jan. 3. 14:15
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Tetszett, de tényleg túl hosszú. 2 részletben néztem. Az a nagyon elkeserítő, hogy valóban ilyen a világ. Minden vírustagadóval, oltásellenessel és közösségi média b.zival meg kéne nézetni. De félek, nem ismernének magukra.

Szerintem meghatóak voltak a bevágott "természetfilm" jelenetek. Inkább azon lehetett volna rövidíteni, hogy a hosszas várakozásokat kicsit rövidebben mutassák, másképp érzékeltessék, milyen sokat váratták a tudósokat.

A végén nagyon jó volt az elnökös poén. Aki a végefőcímet is kivárja, van még az után is egy plusz poén.

2022. jan. 3. 20:32
 9/21 anonim válasza:
9%

,,Minden vírustagadóval, oltásellenessel és közösségi média b.zival meg kéne nézetni. De félek, nem ismernének magukra."

Még jó hogy Einsteinnek sikerült megfejteni a Leni Riefenstahl egyszerűségű mondanivalót🤣🤣🤣

Több nem is kell ahhoz hogy lássuk mekkora kamu ez a vírushiszti, még propagandát is kell hozzá gyártani.

2022. jan. 6. 18:59
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

Nekem tetszett.

És... 8 és 9 bemutatta ami viszont a problémám a filmmel.

Ha lehet összegezni a film mondanivalóját, akkor az valami olyasmi, hogy "az emberek idegesítően nem hajlandóak tudomást venni egyszerű tényekről sem, egyszerűen azért, mert ők máshogy hiszik".

És pl az "oltáspártiak" és az "oltásellenesek" ugyanazzal az önelégültséggel fognak a levegőbe csapni, hogy "hát igen, a másiknak ez tkéne látnia, hogy végre belássa az igazamat" :D

Az egyik oldalnak igaza van, a másik óriásit téved. Ebben mindkét fél egyetért. Csak azzal nem, hogy melyik melyik oldal. Így meg bszhatjuk a valós tényeket...

2022. jan. 7. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!