Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » MAI szemmel oké nem szeretni...

MAI szemmel oké nem szeretni a Star Warst?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy AKKORIBAN nagyon látványos, újító, úttörő, jelentős mérföldkő stb. volt. De aki fiatalként most látja először, annak nem egy nagy élmény a látvány. Nekem állandóan emlékeztetnem kellett magam rá, hogy Leia az akkori divat szerint egy szép nő. Teljesen más smink, haj, ruha most a szépségideál.

Azt elfogadom, megértem, hogy filmtörténetileg fontos.

Azt is elfogadom, hogy aki gyerekkorában látta, annak nosztalgikus és rajong érte.

De én nem tudok rajongani érte, hiába,,klasszikus ".

Vagytok még így?

Valamit nem vettem észre benne? (Értéket)

Miért kötelező a fiataloknak is, hogy tetsszen?

26L

Az eredeti Star Wars 4-6 filmekre gondolok.

2022. jan. 2. 13:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20 még. A divatról nem is beszélve. A trampli, nőiességet teljesen eltakaró öltözet, vagy a bugyi szerű és társai magamutogatós k.rvás öltözet. Ez a két véglet. Sminket meg már ecseteltem. Bármelyik 50-es 60-as évekbeli színésznő fiatalkori kinézetükhöz, eleganciájukhoz a mai trend nem ér fel.
2022. jún. 3. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!