Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » MAI szemmel oké nem szeretni...

MAI szemmel oké nem szeretni a Star Warst?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy AKKORIBAN nagyon látványos, újító, úttörő, jelentős mérföldkő stb. volt. De aki fiatalként most látja először, annak nem egy nagy élmény a látvány. Nekem állandóan emlékeztetnem kellett magam rá, hogy Leia az akkori divat szerint egy szép nő. Teljesen más smink, haj, ruha most a szépségideál.

Azt elfogadom, megértem, hogy filmtörténetileg fontos.

Azt is elfogadom, hogy aki gyerekkorában látta, annak nosztalgikus és rajong érte.

De én nem tudok rajongani érte, hiába,,klasszikus ".

Vagytok még így?

Valamit nem vettem észre benne? (Értéket)

Miért kötelező a fiataloknak is, hogy tetsszen?

26L

Az eredeti Star Wars 4-6 filmekre gondolok.

2022. jan. 2. 13:12
A kérdező szavazást indított:
Mai szemmel tényleg nem olyan nagy szám.
Mai szemmel is baromi jó.
31 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell minden nőnek megfelelnie a szépségideálnak? Ezt akkor se értettem és most se értem. A film látványvilága valóban elavult, akkor nagyot durrantott, ma már a baromi látványos CGI se durrant akkorát, ahhoz képest ez semmi. De azért érdekes látni, hogy akkoriban milyen technika volt, pont azért egyedi, mert ma már nem készül ilyen. Ugyan ez van a kézi rajzfilmekkel is, én nagyon szeretem őket, csak sajnos már nem készülnek.
2022. jan. 2. 13:31
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a kérdés, miért kéne mindenkinek rajongani a Star Wars-ért. Számomra elég uncsi. Politika meg csatajelenetek. Ezeket mindig unni szoktam.

Nem azon múlik, hogy mennyire jó és látványos egy film, hogy mennyire régi. Régen általában jobb filmeket csináltak, mint manapság.

Az én kedvenc filmem is majdnem olyan régi, mint a Star Wars, de sokkal látványosabb és sokkal jobban tetszik.

Nem kell a divattal sodródni. Attól, mert nagyon népszerű a Star Wars, neked nem kötelező szeretned. Nyugodtan válassz más kedvenc filmet, akár régi, akár modern. Nem biztos, hogy az a jó film, amiért nagy tömeg rajong. Vagy amelyik sok Oscart nyert. Az ízlések különböznek. Nem vagyunk egyformák szerencsére.

2022. jan. 2. 13:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg valamiért a mostani blockbuster filmekért nem tudok rajongani, pedig csak 3 évvel vagyok idősebb nálad. Ezerszer inkább megnézem a SW eredeti trilógiát, mint mondjuk bármelyik Marvel filmet. De persze teljesen ok nem szeretni a SW-t. Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.
2022. jan. 2. 14:20
 4/21 A kérdező kommentje:

Az új Marvel blockbustereket se szeretem.

A Joker, Squid Game, Don't look up, Black Mirror, Inception tesztik például.

2022. jan. 2. 14:28
 5/21 anonim ***** válasza:
Vannak azért gagyi részek, főleg az Új reményben. Például Csubakka lába alatt behorpad a padló a Halálcsillagon, amikor mennek.
2022. jan. 2. 14:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"Leia az akkori divat szerint egy szép nő"

Szerintem mai szemmel nézve is szép nő. Ami az öltözködését és frizuráját illeti, az egy science-fantasy jelmez. Dasy Ridley-nél mindenképp sokkal szebb (volt fiatalon), Natalie Portmannél már határeset.

Aki valóban sosem volt szép az például Sigourny Weaver.

Ami viszont a másik oldalt illet, az eredeti trilógiában ott van a fiatal Harrison Ford. Az újban meg... Adam Driver.

"Valamit nem vettem észre benne? (Értéket)"

Valószínűleg. Nem írtál le semmit arról, hogy mit vettél észre és mit nem, csak azt, hogy a fiatal Carrie Fisher mai szemmel nem szép nő, ami viszont nem igaz.

2022. jan. 2. 16:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó nő Carrie Fisher, de azért Natalie Portmen bőven jobb, nem csak határeset. Persze ez is ízlés kérdése.
2022. jan. 2. 16:36
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé határeset. Portman elég gebe volt fiatalon, plusz valami van az arcában, ami miatt sosem fogott meg igazán, Fishernek sokkal arányosabb az alakja, arcra meg esetleg annyit tudnék mondani, hogy egy kicsit mélyen ül a szeme, ami néhány szemszögből nem előnyös.
2022. jan. 2. 16:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen nem veszünk össze. :D

Akkor tiéd a fiatal Carrie Fisher, enyém meg a fiatal Natalie Portmen.

2022. jan. 2. 16:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Megegyeztünk :)
2022. jan. 2. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!