Mikben különbözik a Witcher 2. Évada a könyvtől?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm2021. dec. 23. 14:39
2/4 anonim válasza:
Azt könnyebb összefoglalni, miben hasonlít.
A könyvben is benne van a Nivellenes történet, csak Ciri nélkül. A könyvben is kiképzik Witchernek, nagyjából ezek a karakterek is vannak ott, csak Eskel nem hal meg, Coen pedig griff vaják, nem farkas. A könyvben is meglátogatja Triss, később pedig elmennek Melitele szentélyébe. Ott is van egy Rience nevű tűzmágus aki üldözi őket, bár elég más körülmények között. És itt ki is fújt a hasonlóság, minden mást a Netflix költött hozzá.
3/4 anonim válasza:
Ne ijesszen el hogy nem a könyvön alapul 100%ban. Nem is értem miért sír a sok idióta kocka hogy "jaj nem is úgy van ahogy a játékban vagy a könyvben." Hát b*zdmeg, nyilván nem úgy van mert ez nem a játék vagy a könyv. Mi értelme lenne meg csinálni ugyan azt amit már egyszer "megkaptál"? Az a baj divat lett fikázni mindent a mai világban. Teljesen korrekt a sorozat én csak ajánlani tudom. *Egy ember aki kijátszotta a játékokat és 2nyelven olvasta a könyveket.
4/4 anonim válasza:
#3 Nem az a baj, hogy eltér a könyvtől, hanem hogy eltér és nagyon szarul csinálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!