Vélemény a Squid Game magyar szinkronjáról?
Figyelt kérdés
Nem tudom, velem van-e a baj, de én borzasztónak találom. Már kétszer láttam eredeti nyelven, egyszer pedig elkezdtem angolul. Az angol még elég jó is lett, de ez a magyar... A mellékszereplőké (például Gihun lánya) ahhoz képest még oké, de Gi-hun, Sae-byeok és a többi főszereplőjé valami katasztrófa. Először, bevallom, vártam a magyar szinkront, de jobb lett volna, ha ebbe nem fektetnek energiát, mert sosem gondoltam volna, hogy egyedül Sang woo magyar hangja lesz normális.2021. dec. 12. 11:25
1/5 anonim válasza:
Egyet kell értemem veled ez egy kalap💩 lett. Mondjuk én éreztem előre, hogy ez lesz.🙁
2/5 anonim válasza:
Én a Tanórán kívüli foglalkozás magyar szinkronját várom.
3/5 anonim válasza:
Minden szinkron gagyi. Főleg ha már hallottad az adott színész hangját. Néha még csak nem is úgy hangsúlyoznak. Alig jön át szinkronnal bármilyen érzelem
5/5 anonim válasza:
Belenéztem, és nekem az nem tetszik a szinkronban hogy nem követi a szájjárását és mintha egy kicsit nem illene a szinkronhang sem a szereplőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!