Lesz magyar szinkronja a Squid Game c. sorozatnak?
Szerintem ha van rá elég igény akkor lehet megcsinálják, nem tartom kizártnak. A Bojackhez is készült, az is netflixes. Viszont ezt szerintem drágább lenne, szóval az is lehet hogy nem éri meg.
Amúgy van angol szinkron is hozzá, nem tudom milyen, de ha az ázsiai nyelveket nem szereted hallgatni, akkor biztos előrelépés
Hát, az angol sajnos túl nagy méretűként volt fenn az n betűvel kezdődő torrentoldalon, szóval kénytelen voltam a koreait leszedni. Mondjuk úgy, hogy meg lehet szokni =4. részt fogom most nézni), de ez a hangzás valóban zavaró, mondat végi magánhangzó hosszan kitartva és még énekelve is... jajj.
Akik azért szeretnének minuszolni, mert nem Netflixen nézem, nos sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy ilyen előfizetésekre pénzt adjak ki, ez most luxuskiadás lenne nekem. A sorozat egyébként nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!