Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a terve a jövőben a filmipa...

Mi a terve a jövőben a filmiparnak ? Nyomni fogják ezerrel az ezredik képregény filmet ? Hová tud még menni a filmipar ? Hová akar egyáltalán ?

Figyelt kérdés

2021. nov. 29. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálják, ami jó pénz hoz. Ez a képregényes téma pedig dollártízmilliárdos bevételeket jelent (akkor is, ha sokan már unják, még mindig a tömeg diktál), így amíg ez a hype, addig ilyen filmek fognak jönni. Utánpótlás pedig mindig lesz, annyi karakter és idővonal variáció van.
2021. nov. 29. 20:32
 2/10 A kérdező kommentje:
És miért ilyen pénzéhesek a stúdiók ? dollártízmilliárdok nem voltak elegek ? Végjáték filmmel amennyit összeszedtek már azt nem értem,hogy miért kell ennyire a zseton ? Hová megy el ez a sok pénz ?
2021. nov. 29. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem pénzéhes egy olyan világban ahol mindent mindennel a pénz kapcsol össze? A bevétel egy része a színész gázsija, egy része az összes többi emberé aki a filmen dolgozik, a nyereségből pedig a stúdiók újabb filmekbe fektetnek be. A maradékban pedig úszkálnak, mint Dagobert bácsi.
2021. nov. 29. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
engem mindig felháborított ,hogy 1 színész viszi el a legtöbbet aztán az összes többi aki dolgozott rajta. pl. Robert downey jr a vasember filmeknél és a bosszúállók filmeknél.
2021. nov. 29. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez így működik. Most egy milliárdosnak akinek mondjuk van 10 milliárdja pl minek 12 milliárd? Mégis sokan, meg a nagyon gazdagok is még több pénzt akarnak. Miért pont a filmesek lennének kivételek?
2021. nov. 29. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szűklátókörű az, ha valaki ennyit lát bele az egészbe. Miért fáj az BÁRKINEK, hogy sok a képregény film? Igen, sok. De nem erőltetik rá senkire és kb 3 perc alatt lehet találni másik 300 új filmet, ami nem az. Itt nem arról van szó, hogy kizárólag csak ilyeneket gyártanak és nagyítóval kell kutatni más filmek után. Mégis sokan így kezelik és herótjuk van a sok képregényfilmtől.

Engem sem érdekel sok minden, amiből sok van. Nem nézem/hallgatom aztán annyi.

2021. nov. 30. 00:49
 7/10 A kérdező kommentje:
ötös mert kapzsik ! Nem vihetik magukkal sem a 10 sem a 12 milliárdot. Mi értelme van hajtani ? Mi értelme van még többet akarni ?
2021. nov. 30. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Szerencsére: [link]

Azért nem mindenki nézi ezeket a sorozatokat/filmeket, egyre több embernek jön meg az esze.

Egyébként teljesen mértékben egyetértek a kérdezővel is, és azzal is, aki azt írta, hogy a pénz miatt csinálják.

2021. nov. 30. 12:08
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. Be kell vallani ,hogy ez a sólyomszem nem egy nagy karakter. Olvasom a cikk alatti megjegyzéseket ilyeneket írnak,hogy " A probléma az, hogy a Marvel egy süllyedő hajó. A piac túltelítése a kudarc receptje." Hááát az a helyzet,hogy a sorozatokat nem láttam ,de a filmeket igen és nem voltam tőlük elragadtatva. Fekete özvegy-shang chi-örökkévalók nem jöttek be nekem bénák voltak. A sony képregény filmjei ezeknél is rosszabbak venom 2 borzalom lett. Póki idegennél már éreztem,hogy olyan mint ha a minőség lent volna. Megy lefelé szerintem a minőség. Remélem is,hogy egyre többeknek jön meg az esze ahogy mondod mert nem jó irányba ment a filmgyártás.
2021. nov. 30. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező az a te bajod hogy nem szereted a képregényes dolgokat ha zavar akkor minek nézed egyáltalán nem mondja senki hogy kötelező meg nézni a venom 2 pedid jó volt csak neked szar a film izlésed a legtöbben nem fogják megunni ha tetszik ha nem ennyi.
2022. márc. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!