Melyik a kedvenc Marvel karaktered? És miért?
Logan/Wolverine.
Gyerekkoromban kb amikor kijött az első X-men film akkor láthattam és azóta is nagyon szeretem ezeket a filmeket. Bár jöttek ki gyengébb darabok is, de Logan mindig rohadt jó volt.
Menő is és a képességei is jók. Jó filmekben szerepelt, jó lezárást (és lezáró filmet) kapott. Hugh Jackman pedig szerintem a tökéletes választás volt.
Piszok kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják beültetni az MCU-ba az X-meneket és hogy ez mennyire fog jól elsülni. Amennyire várom, annyira tartok is tőle, de bizakodó vagyok. Sosem lehet tudni. :)
Úgyhogy számomra egyértelműen ő, de Hulkot, Pókembert és Hangyát is nagyon bírom.
Pókember, Hangya és Doctor Strange. Szerintem nekik a legérdekesebb a történetük.
Hulkot is bírtam a végjátékig...nekem ez a kettős szerepe, hogy okos is meg nagydarab is valahogy nem jött be.
Húha.. nekem jó sok van, de akit a legjobban szeretek az Natasha, a Fekete Özvegy.
Nagyon nem tudok mit mondani, egyszerűen imádom, kemény és okos egy csaj, kitartó. Mindig is szerettem az ilyen lány karaktereket. És a tesóját, Yelenát is nagyon bírom. :)
Én leírnám a kedvenc "rosz" és a kedvenc "jó" karakterem. Én személy szerint nem szeretem ezt a "jó/rosz" megkülönböztetést, mert syerintem nem lehet 2 csoportba beosztani a karaktereket.
A Loki, mert akkor is amikor a karakternek rosz volt, be tudott köpni egy olyan poént, ami elfeledtette a helyzetet, személy szerint azt vallpm, hogy a Thor trilógiába ő vitte bele a jó kedvet.
Pókember, az tetszik, hogy ugye nagyon fiatal a töbiekhez képest, de minden egyes filmben bebizonyítsa, hogy alábecsülik. ez a küzdő szellem az, ami miatt nekem ez a karakter nagyon szímpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!