A szuperhősös és képregényalapú filmek + sorozatok még meddig lesznek népszerűség terén az élvonalban?
Az Arany iránytű más miatt bukott be, maradjunk annyiban, hogy nem jó ötlet úgy könyvadaptálásba kezdeni, hogy kiveszik belőle a fontos valláskritikát, és a könyv végét. A sorozat érdekes módon bátran adaptálta a könyveket és siker is lett. A Fantasy meg 2010 óta is virágzik, gondolj a lezárt Trónok harcára (akármilyen is a vége)- már érkezik az előzménysorozat, gondolj a Gyűrűk ura sorozatra, a Vajákra, és még sorolhatnám.
Ez a szuperhősös is egy korszak, amibe vagy belefáradnak a nézők, vagy a rendezők, de szerintem még futni fog egy darabig.
Az arany iránytű sorozat feldolgozása (vagyis inkább az alapkönyv újafeldolgozása) köszöni szépen, megvan. A 3. évada jelenleg készül.
Ráadásul más fantasy Sorozatok is szépen futnak. (Charmed, Lucifer, stb)
Egy műfajt nem lehet megúnni.
A mozikban lehet, hogy kevesebb ilyen film lesz, mert most a vírus-helyzet miatt jóval kevesebben járnak a mozikba, meg ettől függetlenül is, egyre jobban morzsolódtak le az emberek...mert kevésbé jártak filmszínházba manapság.
Az ilyen szuperhős-filmek meg irtó nagy költségvetésből készülnek...
Mi, igaz, nem szuperhősös-filmen voltunk nemrég (Új múlt), s összesen 4-en voltunk az egész bazi nagy teremben a filmen...
Szerintem nagyobbrészt át fog alakulni a helyzet...lehet sok film átkerül streaming-platformokra, s aki akar, fizet majd, s otthon megnézi az adott filmet valamely szolgáltatónál...így nem kell a moziknak, közvetítőknek sem jutalékot fizetnie a készítőknek.
Például a Disney mondjuk a saját platformján mutatja be az egyes filmeket..de moziba meg nem kerülnek...
Én úgy gondolom erre fogunk haladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!