Melyik kutyás bűnügyi sorozatot szereted legjobban az alábbiak közül?
Seal Teamben Cerberus (szerepében Dita). Nem olyan e erőltetetten főszereplő benne a kutya, mint a felsoroltakban, de nagyon jól és valósághűen beépítették a sztoriba, hogy hiteles legyen, ugyanakkor sokkal több egyszerű mellékszereplőnél, aki csak néha tűnik fel.
Agie Tribecában meg ellenpontként teljesen fiktív, amit nyom Hoffman, aki totál emberként viselkedve kocsit vezet, meg minden, de zseniálisan felépített karakter. Bár keveset látható, inkább csak geg szereplő, de akkor üt minden jelenetben.
Ó igen, az eredeti Rex felügyelő nekem is nagy kedvencem volt, egyértelműen a legjobb közülük, igazi izgalmas krimi, na meg Bécs és környékének otthonos hangulata... A Tequila és Bonetti -ből is láttam néhány részt, de az krimi helyett inkább csak akció, egy kisebb vígjátékos beütéssel.
A Rex Rómában, abból is csak néhány részt láttam, legalábbis töredékét az eredetinek, a maradék 2 Rex-sorozatról pedig csak hallottam, illetve Tappancsot se láttam.
A Katts és kutyája itthon leginkább a kutya nevével, vagyis Rin Tin Tin címen adták magyar szinkronnal, azt is rendszeresen néztem, de szerintem Rex kicsivel jobb volt!
Amúgy készült belőle egy családi karácsonyi előzményfilm is, az első bűnügyi nyomozással egybekötve, amikor még kölyökkutya volt, ha esetleg nem láttad volna: Rex, a kölyökfelügyelő (1997), illetve volt mégegy ugyanilyen sorozat, amit nem írtál: Turbo, a négylábú zsaru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!