Szerettétek a Sírhant Művek c. sorozatot? Ki volt a kedvenc karakteretek? Kit utáltatok? Melyik színész játszott a legjobban? Tetszett a befejezés?
Egy éve néztem meg kb, nyilván nem volt rossz, ha végig néztem, de nekem nem volt olyan nagy élmény. Nem igazán tetszett a befejezés, mármint a zárómontázs szerintem kimondottan gagyi volt.
Kedvenc talán Nate volt, bár igazán senki nem volt nekem szimpatikus. Meg még Billy-t bírtam. Brenda és Claire voltak a legidegesítőbbek. A színészek mind jól játszottak.
Imádom azt a sorozatot, még a melegeket is elviseltem benne. A sok jó és gyakran morbid poén nagyon jól elszórakoztatott, ugyanakkor szerintem rendkívül életszagú az egész. Ahogy az emberek viselkednek, viszonyulnak egymáshoz, ahogyan alakul, ahogyan alakítják az egyes szereplők az életüket.
Nézette magát a sorozat. Volt, hogy egy nap 3-4 részt is megnéztem, mert egyszerűen nem akartam abbahagyni, bár minél többet láttam, annál depisebb lettem.
A befejezést nézve gondolkodtam el igazán, hogy vajon én hogyan végzem majd egyszer itt, és hogy mi lehet utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!