Normális egy sorozat miatt így érezni?
Tegnap befejeztem a kedvenc sorozatomat. Utána félóráig bőgtem, nem tudtam abbahagyni. Azóta is szomorú és depressziós vagyok egy kicsit, nincs kedvem semmihez, lehangolt vagyok, rossz a kedvem. Úgy érzem mintha kitéptek volna egy darabot a szívemből. Nekem nagyon kevés sorozat nyeri el igazán a tetszésemet, de ami megtetszik azt nagyon megszeretem és hozzám nő.
Normális így érezni, ha befejezed azt a sorozatot amiért teljesem oda voltál, és minden percét élvezted, a nehéz időkben értelmet adott az életednek vagy pszichiátriai eset vagyok?
Normális.
2 sorozatnál voltam hasonlóan én is. Egynél volt nagyon nagyon erős üresség, amit aztán hamar újra is néztem.
Igen, ismerős érzés. 😅 Szerintem teljesen normális.
Megkérdezhetem, melyik sorozatot nézted?
Szia!
Én is szomorú szoktam lenni, amikor a sorozatnak, amit nézek, már az utolsó rész utolsó jeleneteit nézem.
De nálam ez egy-két nap, és visszanyerem a kedvemet, és minden megy tovább a régi kerékvágásban!
3-asnak, a Shamelesst.
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem vagyok bolond akkor. :D
Nem vagy az, ne aggódj!
Ha nézel egy sorozatot (Főleg ha egy jó hosszú sorozatot), akkor az egy idő után "Az életed részévé válik", és megszokás lesz abból, hogy nézed ezt a sorozatot.
És mivel a sorozat végetért, neked is szakítanod kell ezzel a megszokással, és így az életedből eltávozik a sorozat.
Szerencsére a sorozatok nem élőlények, és az eltávozásuk esetén könnyen pótolhatóak egy másikkal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!