The Witcher (Vaják)! Akik látták a sorozatot vagy olvasták a könyvet! Stregobor először megölte a lányokat és azután boncolta fel a holttesteket vagy élve?
Köszi. Én sem emlékszem már. A sorozatot láttam anno. Te olvastad a könyvet?
Mi a Hófehérke stílus? Mérgezés?
Sorozatot én is akkor amikor még kijött az első évad. Akkor kezdtem bele a könyvekbe de csak az első 4-ig jutottam. Nem tetszett az író stílusa valahogy. Te olvastad már valamelyiket? Kíváncsi lennék, neked milyen élmény volt.
A Hófehérkés dolog az volt, hogy Stregobor emberének el kellett volna vinnie Renfrit az erdőbe, megölnie és visszavinni a szívét a mostohaanyjának. Még előtte gondolta, megerőszakolja, ekkor szúrta a fülébe Renfri a brossát. Utána meg összeállt tán valami aprónöv~sű úti haramiákkal, azt hiszem tényleg törpökkel. :D
Ezért ilyen "félresikerült Hófehérke" Renfri a Vaják világában.
Kicsit égés számomra - mert szerintem én kétszer is láttam az első évadot - mégsem emlékszem ezekre a részletekre... :( (Vagyis ennyire nem.)
Sajnos nem olvastam a könyveket, bár szerettem volna, de nem volt arra időm - de volt egy olyan érzésem, hogy a sorozat - legalábbis az első évad - ritka jól volt megalkotva és olvastam arról, hogy kicsit változtattak a karaktereken - és szerintem az jót tett a filmnek - ahogy mások véleményét olvastam. Hú, jó sok gondolatjel lett! :D
Szóval nekem az eredeti (könyvbeli) Vaják karakter lehet, hogy nem jött volna be és nem is akartam a saját illúziómat lerombolni. ;)
Köszi, hogy elmagyaráztad a Hófehérke párhuzamot. :)
Dehogy égés, szerintem én pont a könyvekben olvastam ezeket. :)
Az biztos, hogy jól össze lett rántva. A második is biztos ilyen igényes lesz - bárcsak több epizód lenne ezúttal. :D
Nincs mit, örültem a beszélgetésnek. :)
Akkor jó. Megnyugodtam. De azért volt valamennyi szó a filmben is erről.
Én is örülök a beszélgetésnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!