Szerintetek a The Witcher sorozat le tudja győzni a Trónok harcát?
Értem,és köszönöm az eddigi válaszokat.
Alapból elég nehéz dolga lenne,de azért szerintem közel fog jutni. Hiszen a Trónok harca semmit nem jelentett régen. Csak egy könyvadaptáció. A witchernek már van kultusza. Könyvek ismeretében szerintem esélye az meg van. De a Netflix-HBO felhozatallal nem tudok vitatkozni. Sajnos.
Mi az, hogy nem jelentette semmit? A Trónok harcának már a 90-es évek óta voltak rajongói.
Ha jelenteni valamit azzal jár, hogy a sok divat geek popcorn idióta között népszerű valami, akkor inkább ne győzze le, mert a Trónok harcát is az tette nézhetetlenné.
Remélem a Witchert nem fogják tönkretenni.
Normális fantasy körökben mindkettő népszerű volt és lesz is, ehhez soha nem kellett egy pénzéhes csatorna adaptációja.
Ez mondjuk teljesen igaz. De attól még ezek az emberek megnézik,és ha nem rontják el teljesen,akkor tetszeni is fog nekik.
De az is igaz hogy a játékok megbélyegezték a sorozatot már most
Biztos, de nem kell legyőzni, legyen csak szimplán jó.
Amúgy is annyi fantasy-adaptáció fog jönni már...valamelyik biztos túlnövi majd, ha más nem a saját spin-offja.
Gyűrűk ura
Az Idő Kereke
Az úr sötét anyagai
Ködszerzet
Korongvilág
Avatár: Az utolsó léghajlító
Vámpírkrónikák
Dűne(?)
És ezek csak azok, amik most eszembe jutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!