Netflixen elérhetőek magyarra nem lefordított sorozatok?
Figyelt kérdés
Amihez felirat sincsen. Ha igen, hogyan tudom előhozni azokat, mert a keresőbe beírva, nem adja ki azt sem amiről biztosan tudom, hogy netflixes.
Vagy itthonról nem nézhető minden?
:(
2021. okt. 30. 06:49
1/3 anonim válasza:
Először is, nem elérhető minden Magyarországon. Másodszor, jelentősen növelheted a Netflix kínálatát, ha átállítod az oldal nyelvét pl. angolra. Úgy értem, nem egy-egy filmet, hanem az egész oldal felületét a nyelvi beállításoknál. Én az angolon kívüli idegen nyelvekkel nem szoktam próbálkozni, de hátha úgy is megéri. Így megtalálsz mindent, amihez van angol hangsáv/felirat ÉS Magyarországon is elérhető. Amit így sem találsz meg, az valószínűleg csak másik országokban van fent Netflixen. Ilyen esetben VPN-t lehet használni, de ahhoz én sajnos nem értek.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen vpnről tudok, egy ingyeneset le is szedtem, de hiába csatlakoztam máshova, a netflixen nem használt. Neten pedig csak annyit találtam, hogy rögtön működnie kéne. :D
Átállítom akkor angolra, de gyanítom úgyse fogok sokat elérni.
Köszi a választ!
2021. okt. 30. 09:15
3/3 anonim válasza:
A vpn miatt könnyen kivágnak, csak idő kérdése. Észreveszik, jelzik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!