Miraculous kérdés! Szerintetek is az "Ephemeral" lesz a sorozat valaha volt legintenzívebb része? NAGYON SPOILERES
Szóval a megerősített infók:
-A leleplezés ebben az epizódban megtörténik,de csak Adrien részéről.
(Su Han parancsa végett)
-Új szupergonoszunk lesz,"Shadow Noir".
-A 100.epizódként ez lesz a sorozat valaha volt legtartalmasabb része/mérföldköve(ez egyenesen Thomas száját hagyta el)
-Adrien megtalálja Anyja koporsóját.
-Marinette lelepleződik Shadow Noir előtt.
-Adrien talizmán nélkül marad,hiszen a Macska gyűrűje már Shadow Noir-t szolgálja.
Gyerekek én sírok...............Ahhh megölöm magaaaaam. Egy biztos Mira fanok,November 7-re nagyon be kell táraznunk nasiból meg 100-as zsepiből xd
Ja és itt a trailer hogy ti se maradjatok sírógörcs nélkül:
https://www.youtube.com/watch?v=2K-CKc_mMwA
Kérdés, hogy marad-e, mivel azt olvastam ez is egy mi lenne ha epizód lesz, szóval ha jön Bunnix, minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Jó lenne valami előrehaladás, de ennyi egy epizódban történő lelepleződést vajon megtartanak-e?
Illetve az utolsóból pár dolgot már lehet tudni, ha Gabrielé marad a macskatalizmán, akkor nem feltétlen Shadow Moth maradna a neve és Adrien vajon csak Adrienként lesz onnan jelen?
Szerintem olyan lesz mint a Cat Blanc, történik ez meg az, de a végén minden visszaáll ahogy volt. Ez egy epizodikus sorozat, nincs fejlődés két rész között.
A macska talizmán meg nyilván nem marad Gabrielnél, mert ugyebár a Kuro Neko még ezután jön.
Thomas pedig sokmindent mond, én már nem veszem komolyan... azt is mondta, hogy a 4. évad minden epizódja egy atomrobbanás lesz, ehhez képest a legtöbb olyan semmilyen volt, több szempontból pedig visszafejlődés a korábbi évadokhoz képest.
Ezt a sütiset is úgy vártam, ahhoz képest...
Csak a fanficemet írhatom át mert hasonló volt az óriássütihez és nem akarom, hogy majdnem ugyanaz legyen. :D
Talán pár rész tényleg jó volt, pl. ahol Luka rájött a kilétükre és az Optigami, de ez a sok talizmánkiosztós töltelékrész... nem mondom hogy rossz volt, viszont a nagy beharangozáshoz képest többet vártam.
Én is láttam,semmi nagy durranás. Ugyanaz mint a Chat Blanc,csak fordítva és ami azt illeti a Chat Blanc részt se szeretem mert ezek ilyen jelentéktelen töltelékrészek amik csak a fanservice miatt jönnek létre...
Az egyetlen "haszna" ennek az epizodnak hogy mostmár kijelenthetjük:
Adrien egy sentimonster. Viszont nem tudom hogy ennek örüljek-e vagy sem.
Jól megírt epizód volt, látszik hogy odatették magukat a készítők, de nagyon töredezettnek hatott, mert túl sok mindent akartak a 20 percbe belezsúfolni.
Nekem amúgy nem tetszett, valótlan volt, pl Marinette reakcióját és viselkedését nagyon nem így képzelem el, ha megtudná, hogy Adrien Macska.
Az se realisztikus, hogy Macskát nem tudja elérni, ha Adrien nincs átváltozva, mert pl készíthettek volna egy külön fiókot hogy kommunikáljanak.
És igen, nekem is összetörte a szívemet a tudat, hogy Adrien tényleg egy sentimonster, azt hiszem ezután már sosem fogok úgy tekinteni a sorozatra, mint az elmúlt 5 évben. Amolyan "a gyermekkor vége" érzésem van... :'(
Igen...:O
Furcsa belegondolni hogy pár évvel ezelőtt gyanútlanul néztem a sorit abban a boldog tudatban hogy Adrien egy hús-vér ember. Mostmár felfogtam hogy a 4.évadnál miért emelték fel a korhatárt 6-ról 12-re,kisgyerekként én is kilennék ettől... De hát ez van,plot twistek minden sorozatba kellenek a nézettség miatt,ez már csak ilyen. Amúgy írj priviben ha van kedved teóriázgatni,nekem full megjött hozzá a kedvem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!