Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miraculousel kapcsolatban...

Miraculousel kapcsolatban lenne két kérdésem.?

Figyelt kérdés

1 hogyhogy nem jött ki a galciator 2? Azaz a fagyember 2 október 23 re mondták de nem találtam a YouTubeon talán atraktak másik időpontra?

2 és melyik lesz az a rész amikor megtudjuk Lila háttértörténetét hogy miért ilyen gonosz? Stb egyébként ezt Anafoxtól hallottam hogy lesz egy ilyen rész is miraculousel is foglalkozik. És mi lesz vajon a címe?

2021. okt. 24. 03:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet még beletelik pár napra, amíg felrakják valahova, pl ahhoz is idő kell hogy lefordítsák (ha nem angolul jelent meg)

2. én erről nem tudok semmit, a teóriákban amúgy nem hiszek, mert sosem jönnek be... :)

2021. okt. 24. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=k-Za6YFZx7A

Azért nem találtad, mert francia csatornán adták le, 9:35-kor. Ha jól látom, te éjjel 3-kor kerested.

A Lilás részről én Anafoxon kívül senkitől se hallottam. Az epizódok címeit elnézve egyik rész se tűnik olyannak, amiben szerepelhetne. Talán a Penalteam (büntetőcsapat).

2021. okt. 24. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen igen már rá találtam a részre lehet hogy Lila múltja úgy fog kiderulni hogy nem egy külön rész lesz hanem egy kis részlet.
2021. okt. 24. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon van Miraculous HU csoport, ott mindig kirakják mit mikor hol lehet megnézni, Liláról ott nem olvastam csak angol csoportban, de ott sem tud senki semmi biztosat.
2021. okt. 24. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Már angol felirattal is megjelent. Én sokkal jobbra vártam...
2021. okt. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!