Miraculousel kapcsolatban lenne két kérdésem.?
1 hogyhogy nem jött ki a galciator 2? Azaz a fagyember 2 október 23 re mondták de nem találtam a YouTubeon talán atraktak másik időpontra?
2 és melyik lesz az a rész amikor megtudjuk Lila háttértörténetét hogy miért ilyen gonosz? Stb egyébként ezt Anafoxtól hallottam hogy lesz egy ilyen rész is miraculousel is foglalkozik. És mi lesz vajon a címe?
1. Lehet még beletelik pár napra, amíg felrakják valahova, pl ahhoz is idő kell hogy lefordítsák (ha nem angolul jelent meg)
2. én erről nem tudok semmit, a teóriákban amúgy nem hiszek, mert sosem jönnek be... :)
https://www.youtube.com/watch?v=k-Za6YFZx7A
Azért nem találtad, mert francia csatornán adták le, 9:35-kor. Ha jól látom, te éjjel 3-kor kerested.
A Lilás részről én Anafoxon kívül senkitől se hallottam. Az epizódok címeit elnézve egyik rész se tűnik olyannak, amiben szerepelhetne. Talán a Penalteam (büntetőcsapat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!