Mi volt az a film, ami mely benyomast keltett? Vagy, akar nagy hatast ett ratok, vagy eletetekre?
En ertem, hogy formabonto, teljesen mas uton jar, mint a mainstream filmes vilag, sot meg a muveszfilmektol is elvontabb. Es ugye En nem arra voltam kivancsi, hogy minel elvontabb filmeket irjatok. De, ha rad az Enter the Void kepi vilaga mely benyomast tett, akkor nem szoltam. En nem neztem vegig, viszont, amennyit lattam mar az is sok volt. Es magambol kiindulva, nem tudtam eddig elkepzelni, hogy valakire ez mely benyomast tett. A cikazo, vibralo, villogo, osszevisszassag es egyes beteg reszletek. Peldaul mikor egy futykost latunk a vaginabol, ahogy az arcunkba nyomkodjak. Persze, ha azt nezzuk, ram is mely benyomast tett, mert regen lattam es megis emlekszek reszletekre. :) A lenyeg, hogy izlesen nem vitatkozok, foleg, ha mar megtiszteltel a valaszoddal. Egyszeruen csak annyit akartam jelezni, hogy az "az allat, de formabonto", nem ugyanaz, mint a "vao, ez fantasztikus". Es En az utobbit keresem. De lehet neked ez a film mindkettot megadta.
A Visszafordithatatlan cimu film is nagyon formabonto. Es az valoban egy eredeti es szellemes megoldas, hogy fordittott idorendben zajlanak az esemenyek. De azon kivul nem adott semmit, se kepileg, se egyeb szempontbol. Az eroszakos jelenet elnyujtasaban, nem provokaciot latok, hanem azt, hogy kinozzuk a nezot. De konkretan ez a ket filmre egeszeben is igaz(marmint, hogy ez az erzesem). Muveszileg elismerem mindkettot (nem mintha ez barmit is szamitana), de nem tudom elkepzelni, hogy ezekre azt mondja valaki, hogy meg mindenkeppen ujra akarja nezni, mert olyan erdekes, szep kepivilaga volt. Esetleg, mert a film flowja magavalragado.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!