Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a rajzfilm/anime...

Mi ennek a rajzfilm/anime sorozatnak a neve?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban emlékszem néztem valami vagy rajzfilmet vagy anime sorozatot, egy lány volt a főszereplő, volt egy sötétebb bőrű társa, és valamilyen világon túli versenyekről szólt az egész. Nagyon kevés dolog rémlik belőle, volt egy versenyző aki a legjobb volt, de aztán a főgonosz őt elragadta magával, és a történet végén a lány társa valami nagy szent lénnyé vált a lány helyett aki eredetileg lett volna. Ha eszembe jut még bármi, megírom kommentben de sajnos tényleg csak ennyi rémlik, nagyon tetszett, anno többször újranéztem, jó lenne így sok sok évvel később megnézni megint. Ha ennyiből megtudja nekem valaki mondani, azt nagyon megköszönöm.
ma 19:00
 1/1 A kérdező kommentje:
Na fasza, meg is találtam, sztornó xD
ma 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!