A védtelen gyermek cimű horrorban hogy is van ez? Csak én nem értem?
SPOILER
szamomra az nem volt logikus a filmben, hogy a lany az elejen nem tud semmit csinalni mikor a szulei lefogjak es a sutobe teszik, kesobb meg mar siman ki tudja oket nyirni tavban is, masokkal egyetemben.
De én azt nem értem hogy sokszor meg tényleg úgy viselkedett mint egy gyerek tehát az elején így semmi probléma nem volt vele.
Meg az sem lett megmagyarázva hogy lett démon és a szülök honann tudták hogy kell elpusztítani.
#3 vagyok. Azért viselkedett úgy, mint egy gyerek, hogy megszeresse a gondozónő, hogy kötődjön hozzá. Manipuláció.
Honnan tudták a szülők: elmondták a filmben, hogy már babakorától volt benne valami nem evilági, és többmódon próbálták elpusztítani, de csak úgy sikerült volna, ha elaltatják.
"a kislány átlaga 3 hónappal ezelőtt kezdett el romlani az iskolában."
Miután kiírtotta a famíliát, keresni akart új szülőt. Ha romlik az átlaga, egy szakembernek szólnak, így vizsgálatot indítottak, és így ha rossz körülményt találnak, elveszik a gyereket és nevelőszülőknek adjak. Ezért rontotta az átlagát. A rossz körülmény adott volt: addigra idegroncsok lettek a szülei.
Köszönöm szépen, így már érthető.
Tulajdonképpen akkor Emilyvel is ez lett volna, így családról családra ment volna. Csak gondolom ha meg felnőtt lett volna, akkor így a párjával lett volna ugyanez, ha egyáltalán lett volna. Bocsi a sok szó ismétlés miatt.
Ügye a filmben ha teljesítették a kislány kéréseit akkor jól viselkedett, ha meg nem akkor el kezdett gyilkolászni. Érdekes film volt, csak többet is ki lehetett volna belőle hozni.
Igen ezt én is hiányoltam benne, és sokszor megnéztem, mire megértettem.
Ugye a film végén volt az a jelenet, hogy amikor gyorsan hajtanak a kocsival, Emily rájön, hogy a kislány (a démon) fél a gyorsaságtól. Abban a jelenetben megjelenik Emily gyerekkori képe meg az anyja, hogy kislánykoraban ő is félt. Simán elképzelhető, hogy ez a démon Emily fejében él, és arról szól, hogyan győzi le a saját félelmét. Magányosan élt, mellette a munkája elég szomorú szakma, simán lehet, hogy mindent csak képzelt és bekattant.
De a barátja is?
Egyébként elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!