Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek a halála a legszomorúbb/...

Kinek a halála a legszomorúbb/legdurvább a Harry Potterben?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
A könyv olvasásánál féregfark halálánál voltam a legszomorub.
2021. nov. 22. 15:32
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Siriusé.
2022. jan. 2. 12:02
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Voldemorté
2022. szept. 9. 23:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hedvig (szeretem a baglyokat, na) és Fred.
2022. nov. 10. 01:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Fred,Sirius,Tonks,Lupin,Dobby,Hedvig,Dumbledore.

Fred: Szerető családja volt,igértes jövője...a családja elvesztette őt,George egyedül maradt.

Sirius: 21 évesen börtönbe került ártatlanul,utána alig tudott élni,mert ugye nem ismerték be,hogy ártatlan...Harry-vel nagyon szoros lett a kapcsolatuk,Harry úgy érezte,mintha kicsit a szüleiből kapott volna vissza valamit,nyilván neki talán Sirius halála fájt a legjobban.(persze mindenki másé is)

Személy szerint én akkor kezdtem sírni Sirius halálán,amikor Harry visszaemlékezett...

Tonks,Lupin : Nagyon aranyosak voltak,szerették egymást nagyon,és friss szülők voltak.Szegény Teddy árván nőtt fel,mint Harry.(bár neki ugye nem börtönben volt a keresztapja,mint Sirius...hanem Harry mindig foglalkozott vele,és Teddy Harry gyerekeivel is nagyon jóban volt,meg ugye Bill és Fleur lányával,Valeire Weasley-vel jött össze...tehát neki kezdettől fogva volt ,,pótcsaládja")

Dobby: Nagyon aranyos volt,imádtam a karakterét.Borzasztó volt olvasni,hogy meghalt...és az,hogy Harry-t mennyire megviselte ez...hogy ő ásta varázslat nélkül a sírját...a felirat,,Itt nyugszik Dobby,a szabad házimanó" olyan aranyos...

Hedvig: Teljesen ártatlan volt.Harry-nek az első szülinapi ajándéka volt,Harry-nek sokat jelentett és még eltemetni sem tudta.

Dumbledore: Harry-nek sok segítséget tudott volna még adni...Harry dühös volt rá.Tualjdonképpen nemes gesztus volt,hogy nem hagyta,hogy megölje őt Draco,hanem Pitonnal megbeszélte az egészet,de én dühös voltam rá.Egyebként érthető volt Rowling-tól,hogy kiírta a karakterét,de azért szomorú.

2023. jan. 21. 11:11
 16/24 anonim válasza:
100%

Szerintem az egyik Siriusé mivel egyrészt ő a kedvenc szereplőm és ezért nyilván nagyon sajnáltam meg amugy is olyan szerencsétlen volt az egész élete erre meghal. Jahh az ő halála siratott meg atmz egyik legjobban.

A másik Fred, nagyon fiatal volt és teljesen hiába halt meg. Plusz így George is egyedül maradt.

A harmadik pedik Regulus Black. A könyvben és a filmben nincs olyan részletesen leírva de pl wattpadon van egy nagyon jó rövid story Regulusról és az alapján kb példaképem❤️

2023. febr. 2. 22:54
 17/24 anonim válasza:
19%
Umbridge-é.
2023. jún. 9. 00:42
 18/24 anonim ***** válasza:
19%
Bellatrixé
2023. jún. 9. 11:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Dobbyé
2023. jún. 10. 16:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Siriuse
2023. jún. 10. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!